Marte Gabrielsen, prosjektleder B2B i Innovasjon Norge
Marte Gabrielsen, prosjektleder B2B i Innovasjon Norge

Blir ny prosjektleder B2B i Innovasjon Norge: – Store sko å fylle

Marthe Gabrielsen har flyttet fra Nordkapp for å starte i ny jobb i Innovasjon Norge

Publisert

Marthe Gabrielsen er ny prosjektleder for B2B i Innovasjon Norge.

– Innovasjon Norge er en organisasjon jeg alltid har sett veldig opp til. Det er en organisasjon med høy profesjonalitet, som får til mye bra. Stillingen er veldig spennende, der jeg får jobbet helt annerledes enn det jeg har gjort før, sier Gabrielsen til Salg24.

Hun kom nylig ned til Oslo fra Honningsvåg, rett ved Nordkapp. Der har hun de siste 3,5 årene jobbet i Visit Nordkapp, og drevet med markedsføring på vegne av destinasjonen.

– Jeg har lært utrolig mye av å bo og jobbe i nord. Jeg har fått forståelse av hvordan ting fungerer i praksis i Distrikts-Norge, og spesielt fra destinasjonsselskap og leverandørenes perspektiv, sier Gabrielsen.

Nå er hun ansatt som prosjektleder B2B, hvor hun vil jobbe tett opp mot B2B-satsingen i Innovasjon Norge Reiseliv.

– Frem mot april neste år skal jeg jobbe tett med prosjektleder og teamet for å planlegge og gjennomføre NTW (Norwegian Travel Workshop), og ta over stafettpinnen og lede prosjektet frem mot 2024, sier Gabrielsen.

– Hva blir viktigst for deg i stillingen?

– Nåværende prosjektleder er rivende dyktig, og har jobbet frem prosjektet i mange år, slik at det blir store sko å fylle. Men jeg har troen på at med det teamet og samarbeidspartnerne rundt vil det gå bra, sier hun og legger til:

– Samtidig har jeg vært med som deltaker og selger på NTW i flere år, og vil tro at nye perspektiv fra andre innfallsvinkler vil være min fordel, sier Gabrielsen.

Powered by Labrador CMS