Norgessjef i Salesforce, Per Haakon Lomsdalen.

Salesforce lanserer Slack GPT

Brukere vil nå få muligheten til å integrere kunstig intelligens i kommunikasjonsplattformen.

Publisert

Salesforce lanserte torsdag Slack GPT, som integrerer Salesforce sin chatbot Einstein GPT inn i plattformen. Det betyr at brukere kan integrere kunstig intelligens direkte inn i Slack.

– Slack et verktøy som svært mange norske arbeidstakere bruker hver eneste dag, så jeg gleder meg til å se at Slack GPT snart rulles ut til alle disse, sier norgessjef for Salesforce, Per Haakon Lomsdalen til SALG24.

Mange bedrifter i Norge bruker Slack til å kommunisere og planlegge innad, og vil nå kunne bruke Slack GPT til å blant annet lage sammendrag av samtaler fra Slacks chat-, lyd- og videosamtaletjenester.

I tillegg vil tjenesten kunne brukes som skrivehjelp og analyseverktøy.

– Generativ AI har et stort potensial til å forenkle arbeidsprosesser og bidra til bedre produktivitet og forretningsverdi. Teknologien kommer til sin rett når AI kan analysere data fra selskapets mest pålitelige ressurs – selskapets interne kunnskap, sier administrerende direktør i Slack, Lidiane Jones.

– Slack GPT er fremtidens samtalebaserte AI-plattform, og hjelper kundene med å enkelt utnytte pålitelige kundedata og verdifull medarbeiderkunnskap slik at de kan jobbe smartere og ta beslutninger raskere, fortsetter hun.

For selgere kan Slack GPT brukes til å auto-generere blant annet kundeanbefalinger og prospektmeldinger.

– Slack er ikke bare et samtaleverktøy, det er også en plattform som øker produktiviteten til bedrifter og organisasjoner. Jeg er veldig glad for at Slack er blitt en viktig og naturlig del av Salesforce etter oppkjøpet i 2021.

Powered by Labrador CMS