Jeanette Small i GlobalConnect.
Jeanette Small i GlobalConnect.

Jeanette Small ansatt som leder for nysalg storkunder i GlobalConnect

Nettverkstilbyderen GlobalConnect har ansatt Jeanette Louise Small som leder for nysalg i storkundesegmentet. Small tiltrådte før påske.

Publisert

Jeanette Small har fått oppdraget å lede jaken på flere store kunder for nettverksselskapet GlobalConnect. På kundelisten står fra før av blant annet Power, Skatteetaten, Viken fylkeskommune og Nordic Choice Hotels.

– Jeanette har en spennende bakgrunn fra finans, IT og salg fra internasjonale selskaper som Oljefondet, Microsoft og Tietoevry. Med sin brede erfaring og gode energi er vi sikre på at Jeanette er et knallbra tilskudd til teamet, sier Frode André Svendsen, Head of Direct Sales Large Account i GlobalConnect, i en pressemelding.

Fra Oljefondet til GlobalConnect

Small kommer fra Tietoevry, hvor hun i sin seneste stilling var ansatt som Senior Sales Executive. Fokuset var å bygge nye kunder innenfor ERP og spesielt innenfor satsningsområdet Microsoft ERP, hvor området endte med dobbel vekst under pandemien.

Som Head of Sales Operations and Bid Support i Tietoevry bidro Small til å bygge opp salgsstøtte på tvers av landegrenser og effektivisere salgsprosesser. Som leder for Emerging Tech grunnla hun Tietoevrys første avdeling hvor de solgte og leverte kognitive konsepter.

– Jeg har fått en veldig hyggelig velkomst i GlobalConnect. Jeg er utrolig glad og stolt over å bli en del av et så spennende og fremtidsrettet selskap, og jeg gleder meg til å bistå med det jeg har av erfaring og nettverk for å gjøre reisen enda mer moro, sier Jeanette Small, Head of Executive Sales i storkundesegmentet i GlobalConnect.

Skal finne kunder

En av hennes første oppgaver blir å utvide salgsteamet som sammen skal jakte nye storkunder til GlobalConnect.

– I første omgang trenger jeg tre-fire nye huntere som skal jobbe mot virkelige store kunder. Vi leverer til samfunnskritiske kunder i Norden, og det er flere store, komplekse virksomheter med behov for gode og fremtidsrettede løsninger som vil dra nytte av vår industrialiserte forvaltningsrigg med høy kvalitet, robusthet og sikkerhet.

GlobalConnect signerte nylig en utvidet avtale med Norsk Medisenaldepot, som dekker 375 apoteker i hele Norge. I pressemeldingen varsler de også at flere nye avtaler vil komme.

Powered by Labrador CMS