Shiraz Abid, kommersiell direktør i Ice.
Shiraz Abid, kommersiell direktør i Ice.

Ice og SMB Mobil kjøper kundene til mobilselskapet Release

Mobilselskapet Release selger kundene sine til henholdsvis Ice og SMB Mobil.

Publisert

Ice kjøper privatkundebasen til Release. 10.000 kunder får kundevarsel i dag, SIM-kort sendes ut i juni, og portering begynner i uke 24/25.

– Release ønsket å selge, og vi ønsket å kjøpe. Vi kommer nylig fra et vellykket oppkjøp av kundebasen til Vipps Mobil, og ser på dette som nok en god mulighet for Ice til å vokse, sier kommersiell direktør i Ice, Shiraz Abid, i en pressemelding.

Samtidig melder SMB Mobil at de har inggått en avtale med Release om kjøp av kundebasen med mobilabonnement på bedrift.

– I tillegg videreføres noen privatkunder som har avtale om leie-mobil, sier styreleder i SMB Mobil AS, Bjørn Einar Kihl, i en annen pressemelding.

Hos Ice vil enkelte abonnement øker med 10-20 kroner i pris.

– For de fleste blir det ganske like abonnement. Alle får mer eller lik mengde data til konkurransedyktige priser, forteller Abid.

– Kundene vil få denne samme gode Telenor-dekningen og tjenester som de er vant til hos Release, slik at overgangen til SMB Mobil vil bli mest mulig sømløs, sier CEO i SMB Mobil AS, Amund Helland.

SMB Mobil er et norskeid mobilselskap etablert i 2021, med fokus på SMB-markedet. De hadde 4000 abonnement ved utgangen av 1. halvår 2023.

For Ice sin del er det siste offisielle kundetallet til Ice totalt med privat- og bedriftsmarkedet på 757.000 mobilkunder.

Powered by Labrador CMS