Svein Stormyr gikk inn i rollen som kommersiell direktør for SMOC.ai den 1. april.

Svein er ny kommersiell direktør i SMOC.ai

– Følelsen når salg går bra er helt fantastisk!

Publisert

Svein Stormyr ble lei av å gå i shorts og t-skjorte på jobb. Derfor byttet han ut jobben som personlig trener med å bli selger. Nå er han ansatt som kommersiell direktør i SMOC.ai.

– Det er kjempespennende. Vi går også en veldig spennende tid i møte, med tanke på at vi er AI-drevet, sier han til SALG24.

Selv om det å gå fra å være personlig trener til selger kan sies å være et brått skifte så har overgangen gått naturlig for Stormyr, som beskriver seg selv som veldig konkurransedrevet. Han har tidligere holdt på med idrett, og holder seg fremdeles aktiv ved å ta del i triatlon.

Han ser likheter mellom salg og trening ved å kunne «sette seg hårete mål, kjøre på og se at her oppnår man noe».

– Følelsen når salg går bra er helt fantastisk!

En annen ting han tar med seg videre fra tiden som PT er evnen til å motivere folk, som definitivt kommer godt med i rollen som salgssjef.

– Som leder så må du tilpasse deg de ulike selgerne du har.

Stormyr tiltrådte i stillingen sin 1. april, så han er rimelig fersk enda. Ifølge Stormyr selv så har han blitt «kastet litt ut i det» og fått mye ansvar fort – men det er bare ekstra motivasjon for en som liker å bli utfordret. Han trekker paralleller med triatlon og sier:

– Det skal være litt tøft.

Stormyr håper selvfølgelig at han kan bidra med å fortsette veksten til SMOC.ai og har satt seg et par mål for bedriften. Et av disse er å få flere kunder inbound enn outbound.

– Vi ønsker at dette skal rulle av seg selv. Vi vil tilby en tjeneste som folk innser de må ha.

Powered by Labrador CMS