Telenors nye leder for Business-dvisjonen, Åsa Lunde.

Telenor får ny leder for bedriftsmarkedet

– Det blir kjempegøy å komme tilbake til B2B!

Publisert Sist oppdatert

Etter kort tid som leder for bredbånd og hjemmenett for Telenor trer Åsa Lunde inn i rollen som leder for bedriftsmarkedet.

Hun bytter dermed ut konsumer-markedet til fordel for B2B.

– Akkurat nå er jeg superklar for å jobbe med bedriftsmarkedet, sier Lunde til SALG24.

Lunde tok offisielt over sin nye rolle 1. mai, men har allerede brukt noen uker på å bli kjent med både nye kolleger og tjenester.

– Første fokus blir å lytte og lære mest mulig, og komme opp i fart med resten av business-divisjonen og ledergruppen. Jeg håper å kunne komme så fort som mulig inn på bidragssiden, slik at vi kan fortsette veksten.

Det er derimot ikke første gang Lunde jobber mot bedriftsmarkedet, så helt fersk er hun ikke. Hun har tidligere jobbet som blant annet daglig leder i Dipper og leder for bedriftsmarkedet i Get TDC.

– Det blir kjempegøy å komme tilbake til B2B! Det er en helt annen relasjonsbygging i B2B enn i B2C. Du er veldig tett på kundene og verdiskapningen som de skal gjøre.

Lunde føler hun starter i Telenor Business i en spennende periode, særlig med tanke på sikkerhetssituasjonen i Europa. Både forsvaret og politiet står på kundelisten til Telenor.

Telenor er også inne i en «kundedrevet transformasjon», slik Lunde beskriver det. Dette innebærer å revurdere hvordan de jobber med sine salgsprosesser, kunder, produkter og support framover.

– Vi skal begynne å sette retning, slik at vi kan forholde oss relevant i mange år framover.

– Åsa har hatt en rekke lederroller både i og utenfor Telenor, og jeg er overbevist om at hun er rette til å lede vår satsing i forretningsmarkedet, slik at vi når våre mål fremover. Gjennom sin brede erfaring fra bedriftsmarkedet har hun vist en unik evne til å skape gode resultater samtidig som kundefokuset hennes er sterkt. Åsas lederstil er basert på tillit, delegering og tro på folk rundt seg, hvor endring er en integrert del av lederskapet, sier Birgitte Engebretsen, administrerende direktør i Telenor Norge i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS