David Brodawski ser fram til å jobbe som salgssjef i Systemair.

David Brodawski er ny salgssjef i Systemair

David Brodawski (35) er ansatt i nyopprettet stilling som salgssjef i Systemair. Han får ansvar for selskapets totale omsetning og dens salgsorganisasjon.

Publisert Sist oppdatert

David Brodawski har en mastergrad i maskinteknikk (sivilingeniør) fra NTNU og kommer fra stilling som regionssjef nord (Trondheim) i Systemair. Han har tidligere erfaring fra Frico og Aker Solutions.

- Jeg er glad for å få David inn i denne nøkkelrollen, sier Bjørn-Osvald Skandsen som er administrerende direktør i selskapet.

- David er en engasjert leder med god forståelse for bransjens mekanismer kombinert med solid teknisk kompetanse. En svært god kombinasjon for en teknisk markedsorientert leverandør som oss.

Systemair har en årlig omsetning på 650 millioner kroner og har cirka 30 personer som daglig jobber med løsningsuforming og salg ved selskapets fem regionskontorer.

Som ledende leverandør av egenutviklede kvalitetsprodukter til ventilering av alle typer bygg, er Systemair involvert i nybygg- og ROT-prosjekter over hele landet med sine energieffektive inneklimaløsninger. Den siste tiden har de hatt særlig vekst innen salg via webshop og innen sin nye satsning på luftfordeling og brannspjeld.

- Jeg setter stor pris på tilliten og ansvaret jeg har blitt gitt, og ser frem til å bidra med å fortsette utviklingen av Systemairs solide posisjon i markedet. I Systemair har vi høy kompetanse og interesse for faget ventilasjon, noe vi skal fokusere videre på for å hjelpe kundene våre med å tilby de beste løsningene, sier Brodawski.

Han tiltrer i rollen 3. april. Prosess med å finne hans etterfølger som regionssjef nord iverksettes snarlig.

Powered by Labrador CMS