Richard Paulsen og Kaja Kojan i Yesboss.

Snart har Yesboss eksistert i ett år: Så mange selgere har registrert seg

Yesboss ble lansert for fullt i august i 2022. Richard Paulsen er fornøyd med ferden så langt.

Publisert

Richard Paulsen er CEO i Yesboss. Dette er en plattform som har tatt inspirasjon fra markedsplasser som Mittanbud.no og Fiver, men som i større grad sikter seg mot B2B-selgere.

Nå har mellom 600 og 700 selgere registrert seg hos Yesboss.

– Det går veldig bra om dagen. Vi vokser og gror. I og med at vi fortsatt er tidlig i løpet er det ny rekord hver måned når det gjelder antall registrerte selgere og antall oppdrag, sier Paulsen til SALG24.

Kan leie et helt team

Yesboss leverer i hovedsak to tjenester. Det er en markedsplass for blant annet frilans-selgere og møtebookere, slik at bedrifter enkelt kan finne en selger som passer for deres virksomhet.

I tillegg kom de med en ny løsning i starten av 2023 som gir kunder muligheten til å leie hele salgsteam fra Yesboss-plattformen.

– De kan leie en prosjektleder og opp til 20 selgere gjennom oss. Alle som er registrert hos oss står fritt til å bygge et salgsteam på Yesboss, sier Paulsen.

Viktige samarbeid

En av de største kundene deres i dag er Anbudstorget, som eies av 1881 Group. I tillegg samarbeider de med mobiloperatøren SMB og SMOC.ai.

– Alle de tre bruker oss til å bygge salgsteam, i tillegg til flere selskaper. Salg er vanskelig, og det kan være tøft å rekruttere og bygge et fungerende team. Hos oss kan de prøve seg frem med eksterne ressurser og kjøpe ut selgerne hvis de ønsker. De får en lav terskel for å prøve noe nytt, sier Paulsen.

Selgerne på Yesboss er ofte erfarne seniorer som tidligere har vært i fast stilling, men som nå trenger en litt mer fleksibel jobbsituasjon.

Yesboss ble påbegynt allerede i 2021. Betaversjonen ble lansert i første kvartal i fjor, før full lansering var i august i 2022.

– Mange av selgerne på plattformen er ute etter en deltidsstilling. Til sammen er det blitt et veldig fint sted for de som vil rekruttere.

Powered by Labrador CMS