Åsmund Rong med frakk
Åsmund Rong, ny daglig leder i Møtebooking Norge.

Går offensivt ut som ny daglig leder: – Vi har den tyngste faglige posisjonen

Åsmund Rong og Møtebooking Norge har store ambisjoner for årene som kommer.

Publisert

I mars ble det klart at Åsmund Rong tar over som daglig leder i Møtebooking Norge. Alexander Selheim har innehatt rollen fra han startet selskapet i 2013, men nå er det klart for omrokkeringer.

Selheim går inn i rollen som salgssjef i Møtebooking Norge, som i alt har 28 ansatte.

– Jeg er veldig motivert for jobben som daglig leder, og jeg tror det er et rollebytte som passer godt for oss, sier Åsmund Rong til SALG24.

Han har selv jobbet i Møtebooking Norge i en god stund. Mange av lederegenskapene sine har han lært av Selheim.

– Han er utrolig dyktig, og spesielt god til å motivere sine ansatte. I tillegg har han en unik evne til å lese mennesker og skape fremdrift. Det er noe jeg også vil forsøke å gjenskape, men det blir nok krevende, sier Rong.

Ambisiøse mål

Møtebooking Norge har kontor i Bergen, men flere av deres ansatte jobber også utenfor kontoret.

Som et rendyrket møtebooking-selskap hevder Rong at de er blant de beste i bransjen.

– Vi har den tyngste faglige posisjonen med våre profiler. Vi har lyst til å gjøre møtebooking til en profesjon og bedre anseelsen til det vi jobber med. Hvis man lykkes med møtebooking er man en reell verdiskaper for næringslivet, og vi vil at dette skal være en attraktiv karrierevei.

Flere tiltak

For å klare dette har de lagt opp til en intern struktur i selskapet. Dette skal blant annet føre til at de holder på sine ansatte, slik at Møtebooking Norge ikke bare blir et mellomstopp i karriereveien.

– En kan si mye om lønn innenfor salgsyrket. Vi kjører en fastlønnsordning som handler om å gjøre det mulig å ha dette yrket, også når en har huslån og barn.

Snittalderen blant de ansatte i selskapet er over 30 år, opplyser Rong.

– I tillegg jobber vi mye med å styrke det faglige og det interne miljøet. Vi har en unik posisjon for våre kunder, fordi vi har møtebookere som har jobbet med dette i årevis, sier han.

Gleder seg

Rong ser fram til å ta fatt på nye oppgaver framover.

– Alexander og jeg har en ganske lik filosofi. Jeg gleder meg til å videreutvikle selskapet og få menneskene rundt meg til å vokse og prestere. Som selskap er vi i en litt annen fase nå enn tidligere. Vi har vokst en del siden det startet i 2013.

Powered by Labrador CMS