På bildet er Dag Sørsdahl, konsernsjef for Aller Media AS.
Dag Sørsdahl, konsernsjef for Aller Media AS.

PlussMobil kjøper kundebasen til NorgesEnergi Mobil

Spiser opp konkurrentens mobiltilbud.

Publisert

PlussMobil satser i mobilmarkedet, og overtar NorgesEnergi sin mobilkundebase. Oppkjøpet innebærer at NorgesEnergi legger ned sitt mobiltilbud, skriver Aller Media i en pressemelding.

Overtagelsen trer i kraft 27. april.

PlussMobil er Aller Media sin mobilabonnementstjeneste, som kom på markedet høsten 2021.

– Kundene til NorgesEnergi Mobil treffer godt med våre kjernemålgrupper, og vi tror de vil trives godt hos PlussMobil og Aller Media. Vi ser derfor fram til å bli en god og trygg mobilleverandør for dem. Hos oss får alle mobilkunder noe ekstra, og abonnentene fra NorgesEnergi vil som andre PlussMobil-kunder få tilgang til vårt rikholdige univers av digitale blader og plussinnhold, sier kommersiell direktør i Aller Media, Ali Jeng.

Frank Bratland, leder for PlussMobil, påpeker at overgangen for kundene blir enkel, de får beholde sitt gamle SIM-kort og betingelsene blir som før.

Også daglig leder i NorgesEnergi, Hans-Erik Ramsdal, mener at kundene havner i gode hender.

– NorgesEnergi har lykkes med å skape et konkurransedyktig mobilprodukt og en god kundeportefølje. Den ekstraordinære energisituasjonen i Norge og Europa har imidlertid ført til at NorgesEnergi må konsentrere seg om kjernevirksomheten: Å være en konkurransedyktig leverandør av strøm, med sterkt kundefokus, sier Hans-Erik Ramsdal.

Derfor passer det bra at mobilkundene får fortsette hos PlussMobil, mener Ramsdal.

– PlussMobil er et viktig satsningsområde for Aller Media, og vi har fått en meget sterk start som tilbyder av mobilabonnement. Det er det flere grunner til. Vi tilbyr enkle og gode produktpakker, vi er konkurransedyktige på pris, vi har et sterkt distribusjonsapparat – og ikke minst tilbyr vi digitalt innhold som vi mener at ingen andre mobiltilbydere klarer å matche, sier konsernsjef Dag Sørsdahl hos Aller Media.

Powered by Labrador CMS