Alle vinnerne under prisutdelingen i Oslo onsdag 15. februar. Fra venstre: Mathias Ekström (Care of Carl), Sindre Landevåg (Get Inspired), Toril Opsal Thorp og Ole Andreas Opsal Thorp (Hippi Grace), Håkon Wik og Stian Killingberg (Oda).

Derfor bruker han tid til å dele kunnskap med andre

Sindre Landevåg tror norske nettbutikker fremdeles kan bli bedre til å møte kundenes behov.

Publisert

Under Netthandlerprisene på Sentralen i Oslo 15. februar ble Sindre Landevåg kåret til «årets veiviser». Dette var en hederspris som ble delt ut mot slutten av kvelden.

Landevåg jobber i klesbutikken Get Inspired, som var nominert i kategorien «stor nettbutikk» da årets nettbutikk ble kåret.

– Jeg har hold på med dette selv siden jeg var 23 år. Jeg har vært den som har spurt om andres kunnskap, og jeg har fått veldig mange tips fra folk som har tatt seg tid til meg opp gjennom årene, sier Landevåg til SALG24.

En del av juryens begrunnelse for at han fikk prisen, var hans evne og lyst til å dele sin kompetanse. Ikke bare innad i egen bedrift, men også utad i bransjen.

– Jeg opplever at siden jeg har jobbet med dette i mange år må også jeg ta ansvaret og dele for å hjelpe andre med å bli bedre.

Forventningene blir høyere

Det ble sagt mye fint om norske nettbutikker under prisutdelingen. De nominerte i alle kategoriene var et resultat av et langvarig arbeid der juryen hadde lag flere kriterier til grunn.

Likevel mener Landevåg at det er mulig å bli bedre.

– Det er veldig spennende med de som tørr å satse på nettbutikken sin. Jeg ønsker virkelig at de skal lykkes. Jeg tror forventningene fra kundenes side i 2023 er veldig høye, sier han.

– Derfor må nettbutikkene i større grad fokusere på å møte disse kravene. Det har de mer enn nok arbeid med.

Gode medarbeidere

Oda vant i kategorien der Get Inspired var nominert. Fjellsport var den tredje nominerte. I de to andre klassene vant veskebutikken Hippi Grace og den svenske klesbutikken Care of Carl.

– Mange av de som har gode nettbutikker i dag lykkes heller ikke på alt. Jeg mener at det største potensialet finnes i utvikling, viljen til å investere og det å ha fokus på kundereisen.

Når det gjelder prisen som Landevåg mottok sier han ydmykt:

– Det er en individuell pris, men jeg hadde aldri vært her uten de rundt meg. Dette betyr mye, men uten folkene som gjør jobben min gjennomførbar hadde jeg ikke fått den. Det er helt klokkeklart.

Powered by Labrador CMS