Marius Barhaugen ser fram til å jobbe som salgsdirektør i Maske.

Marius Barhaugen er i gang som salgsdirektør i Maske: – Kjempestore muligheter

– Dette blir veldig spennende, og jeg gleder meg.

Publisert

Barhaugen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Skovly-Gruppen, som nå er fusjonert med Maske Gruppen AS. Maske er leverandør av forbruksartikler til næringsliv og offentlig forvaltning.

– Jeg hadde en fin tid i Skovly-Gruppen, der vi jobbet hardt med å få det selskapet til å levere. Nå som vi er fusjonert får jeg jobbe mer med salg. Det er det som er bakgrunnen min og det jeg virkelig brenner for. Jeg gleder meg veldig til tiden framover her og tror vi har kjempestore muligheter til å vokse, sier Barhaugen til SALG24.

Maske er i dag gode innenfor det offentlige markedet, forteller Barhaugen. Hans jobb vil først og fremst handle om det private markedet.

– Det private blir mitt ansvarsområde, og det er her jeg skal lede salget vårt. Vi har en veldig stor markedsandel innenfor det offentlige, men ikke innenfor det private. Derfor har vi store vekstmuligheter, og mitt oppdrag er å ta tak i det. Vi tror vi kan omsette en halv milliard kroner innenfor det området i 2023, så det er et svært forretningsområde.

Barhaugen leder en gruppe med totalt 17 selgere.

– Dette blir veldig spennende, og jeg gleder meg. Jeg kjenner meg veldig motivert til å ta tak i dette.

Powered by Labrador CMS