Kristian Renaas går inn i rollen som kommersiell direktør i Tellu.

Han er ny kommersiell direktør i Tellu

Kristian Renaas har startet som kommersiell direktør i velferds- og teknologiselskapet Tellu.

Publisert

Kristian Renaas får ansvaret for salg og kommersiell utvikling av Tellu. Det skriver velferdsteknologi-selskapet selv i en pressemelding.

Renaas var involvert i oppstarteb av bransjeutfordrere som Sense og Nortel. I tillegg har han jobbet i velferdsteknologiselskapet No Isolation. Renaas var også involvert i ledelsen i Telia Norge i åtte år.

Han kommer nå fra rollen som salgs- og markedsdirektør i energibransjen.

– Kristian har en sterk kommersiell forståelse, bakgrunn fra ulike teknologibedrifter og erfaring med å skalere og utvikle salgs- og markedsoperasjoner. Dette er egenskaper som skal til for å bidra til videre vekst og utvikling av Tellu, sier CEO i Tellu, Ståle Moe.

– Jeg gleder meg til å komme inn i en organisasjon som er så sterke på teknologiutvikling som skal skape bedre helsetjenester. Selskapet og folkene brenner for å levere samfunnsnyttige løsninger, og det ser jeg frem vil jeg være en del av, sier Renaas selv.

Kristian Renaas startet i Tellu 27. februar 2023, og rapporterer til Tellus CEO, Ståle Moe.

Tidligere salgsdirektør, Rune Wilhelmsen, går inn i en ny rolle som direktør for forretningsutvikling.

– Rune har dyp kompetanse innen velferdsteknologi og har vært avgjørende for å bringe Tellu dit vi er i dag. I den nye rollen vil han fortsette å bruke sin erfaring fra salg, markedsføring og en sterk forståelse for markedet og kundenes behov til selskapets beste. Noe jeg er meget glad for, sier Ståle Moe.

Powered by Labrador CMS