Daniel Fuglevaag Moen tiltrer i rollen som CEO i Norsegear i januar 2022.
Daniel Fuglevaag Moen tiltrer i rollen som CEO i Norsegear i januar 2022.

Norsegear henter ny CEO fra Intersport

– Jeg ser frem til å bli en del av teamet med dyktige og ambisiøse ansatte i Rigg, samt aktive og engasjerte kollegaer i NFM Group.

Publisert

Daniel Fuglevaag Moen (40) tiltrer i rollen som CEO i Rigg AS, et selskap i det norskeide konsernet NFM Group.

Rigg AS drifter flere nettbutikker; Norsegear, 2Alfa og Provakt, hvor Norsegear utgjør største andel av omsetningen. Selskapet har i dag en sterk posisjon innen salg av taktisk utstyr og materiell i Norge, og utgjør NFM Groups viktigste satsing til B2C-markedet.

Moen kommer fra Intersport Norge og tidligere G-Sport/G-Max. Han har innehatt flere ulike lederroller i disse sportskjedene, som retailsjef, drift- og salgsdirektør, regionssjef og butikksjef.

– NFM Group har store ambisjoner for nettbutikkene som driftes av Rigg, både i Norge og Europa. Med en leder som Moen på laget, får vi tilført sterk kompetanse fra et nært beslektet bransjeområde som vi anser som svært positivt for selskapets videre utvikling, sier Geir Ruud, styreleder i Rigg AS i en pressemelding.

Moen ser frem til å komme i gang med å ta netthandelsvirksomheten videre.

– Jeg ser frem til å bli en del av teamet med dyktige og ambisiøse ansatte i Rigg, samt aktive og engasjerte kollegaer i NFM Group. Jeg er overbevist om at Rigg AS har et potensiale til å vokse videre innenfor den etablerte posisjonen de har både i Norge og utover landegrensene, sier Moen.

Moen tiltrer i rollen som CEO i Norsegear i januar 2022.

Powered by Labrador CMS