Leder for Salg og Marked i Saga Mobil, Knut-Bjørnar Braathen, gleder seg over det nye samarbeidet.
Leder for Salg og Marked i Saga Mobil, Knut-Bjørnar Braathen, gleder seg over det nye samarbeidet.

Brdy og Saga Mobil inngår samarbeid

– Styrken i samarbeidet vårt, er at vi sammen kan tilby en total kommunikasjonsløsning til både private og bedriftskunder i hele Norge.

Publisert

– Vi har inngått ett strategisk samarbeid der vi vi sammen kan tilby totaltjenester i markedet til kundene våre, samstemmer daglig leder Stig Myklebust i Brdy og Knut-Bjørnar Braathen.

Braathen er leder for Salg og Marked i Saga Mobil.

– Brdys bredbåndstjenester gjør at uansett hvor du bor eller har firmaet ditt, så finner vi en løsning for å få deg på høyhastighets bredbåndsnett, påpeker Braathen.

Myklebust mener Saga Mobil sin portefølje av mobile teletjenester er en perfekt match med tjenestene i Brdy.

– Styrken i samarbeidet vårt, er at vi sammen kan tilby en total kommunikasjonsløsning til både våre private og bedriftskunder i hele Norge - også der de andre ikke kan levere, mener Myklebust og Braathen.

Kundeadferden de siste årene viser at bruken av bredbånd, mobildata og video vokser sammen.

– Mens vi før så TV på TV-en, film på kino og ringte med telefonen, sørger den teknologiske utviklingen for at dingsen eller måten innhold overføres på stadig blir mer uvesentlig, forteller Myklebust i Brdy.

– Når du i dag skal se en video er det egentlig brukeropplevelsen og dine personlige preferanser som avgjør om du ser den på TV-en, nettbrettet eller mobilen. Innholdet blir uansett levert over den internettlinjen eller det mobilnettet du har tilgang til i hjemmet ditt - eller når du er på farten. Vi snakker oftere om bruken av tjenestene, enn i hvilken form de leveres, utdyper Braathen, og legger til:

– Stadig flere bestiller heller et bredbånd og mobiltjenester som fungerer fra en og samme leverandør, uten at det er så viktig om det er over 5G, mobil, satellitt eller fiber det blir levert over.

– Det er her vi har vår styrke sammen med Saga Mobil. Vi leverer bredbånd og mobil til kundene uavhengig av hvor de bor. Med Saga Mobil på laget vil vi også dekke kundenes behov for mobile løsninger, avslutter Brdy-sjefen.

Powered by Labrador CMS