Preben Frostmann roser arbeidsmiljøet i Bauer Media opp i skyene.
Preben Frostmann roser arbeidsmiljøet i Bauer Media opp i skyene.

Preben er ny KAM i Bauer Media: – Skal levere superresultater

Etter mer enn 20 år som medieselger, skal Preben Frostmann selge et produkt han aldri har jobbet med tidligere.

Publisert

Preben Frostmann har jobbet med mediesalg i over 20 år, og kommer senest fra Aftenposten/ Schibsted hvor han har hatt salgsansvar for «Hyttemagasinet» og «Dine penger» de siste syv årene.

Nå har han lagt bak seg sin første arbeidsuke som Key Account Manager i Bauer Media, og tror selv at det var sunt å tre ut av komfortsonen etter mange år i et stort mediekonsern.

– Jeg har hatt det veldig fint i Schibsted men lyd er i en vekstfase, og jeg var sulten på å prøve noe helt nytt. I tillegg hadde jeg lyst til å bli en del av et mindre team. Selv om jeg går fra et stort konsern til et mindre, så er Bauer Media blant de største innenfor sitt segment, sier Frostmann til SALG24.

– Min styrke som selger

Bauer Media driver flere riksdekkende reklamefinansierte radiokanaler.

– Hvordan opplever du at salgsbransjen har forandret seg i løpet av de siste 20 årene?

– Vi jobber mer innsiktsbasert og analytisk nå enn før, og det er en fordel både for oss og kundene. Salg har ikke blitt noe lettere – det handler fortsatt om å finne en balanse mellom kvantitet og kvalitet. Personlig elsker jeg å bygge kunderelasjoner, og ser på det som en av mine største styrker som selger, svarer han.

På spørsmål om hvilke erfaringer han tar med seg inn i den nye stillingen, svarer Frostmann at han skal skal fortsette å bygge videre på kunnskapen og kunderelasjonene han har med seg fra tidligere.

– Skyhøye ambisjoner

– Jeg har lært mange ulike bransjer å kjenne, og det tror jeg er en fordel når jeg nå skal inn å jobbe med direktesalg i Bauer.

Hva er ambisjonene dine?

– Jeg skal levere superresultater for kundene, Bauer, teamet og meg selv. Det er en vanvittig fin gjeng som jobber her. De har skyhøye ambisjoner på egne og kundenes vegne, og jeg kjente på den positive «driven» deres allerede ved første møte. Så langt leverer de en strålende onboardingprosess, og jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang.

Powered by Labrador CMS