Eivind Antonio Johansen gleder seg til nye utfordringer hos ICE.
Eivind Antonio Johansen gleder seg til nye utfordringer hos ICE.

Eivind ble headhuntet av konkurrenten: – tilbud jeg ikke kunne takke nei til

Nå blir han Head of Sales B2B i ICE.

Publisert

Eivind Antonio Johansen har mange års erfaring fra telekom-bransjen. Nå har han takket ja til jobbtilbudet han fikk av konkurrenten, ICE.

– Jeg har vært med på å bygge opp Dipper, og trivdes veldig godt i Talkmore, så det har vært et tungt valg. Men ICE kom med et spennende tilbud jeg ikke kunne takke nei til, sier Johansen til Salg24.

De siste fem årene har han vært Head of Sales B2B i Talkmore, og er godt fornøyd med resultatene han har vært med å skape der.

Hvilke erfaringer tar du med deg videre inn i ICE?

– Det er mye fra Dipper og Talkmore jeg kan ta med meg inn i ICE, men jeg kan ikke nødvendigvis bruke den samme oppskriften. Jeg kan kopiere deler av det jeg har gjort for å lykkes her, også er det helt sikker ting jeg kan angripe på en ny måte med tanke på de ulike forutsetningene og posisjonene til selskapene.

Johansen legger ikke skjul på at han ser på den nye jobben som en spennende utfordring, og gleder seg til å kunne bidra med å løfte salget mot bedrift i ICE, ytterligere.

– ICE er en leverandør med færre bedriftskunder, men til gjengjeld et større selskap. Den villigheten jeg opplever at de har til å satse mer på B2B var mye av årsaken til at jeg takket ja til jobben. I tillegg vet jeg at det er masse flinke folk der også, og jeg gleder meg stort til å bli en del av teamet, sier han.

Powered by Labrador CMS