William Skinnarland sammen med kommersiell direktør i Videocation, Anne Sigurdsøn.

William blir ny Key Account Manager i Videocation

– Vi gleder oss over at et talent av Williams kaliber nå blir en del av salgsteamet i Videocation.

Publisert

William Skinnarland er ansatt som Key Account Manager i Videocation. Han skal jobbe mot selskapets bedriftskunder som ønsker innhold og digitale løsninger for videokurs.

Skinnarland startet i stillingen 1. februar, og blir en del av Videocations salgsteam som nå teller tre personer.

– Jeg mener Videocation er Norges mest spennende startup. Selskapet har internasjonale ambisjoner og et sterkt team med lidenskap for læring. Det er spennende å få være med på denne reisen, og jeg ser frem til å utvikle meg videre innen salg, uttaler han i en pressemelding.

Skinnarland ble hentet fra Innovation Support hvor han jobbet med møtebooking.

Videocation tilbyr 200 kurs fra 86 eksperter gjennom sin abonnementsløsning på kunnskap. Selskapet har blant annet TV 2, Møller Mobility Group og Schibsted på kundelisten.

På hovedkontoret er det nå 17 ansatte, men selskapet satser også internasjonalt. Nylig ble Videocation lansert i Spania, hvor virksomheten har 10 ansatte på avdelingskontoret i Barcelona.

Skinnarland forteller at han gleder seg til å ta fatt på salgsjobben.

– Det blir veldig spennende. Mine arbeidsoppgaver blir å identifisere potensielle kunder, gjennomføre salgsmøter og selge inn våre abonnementsløsninger.

Anne Sigurdsøn er kommersiell direktør i Videocation. Hun er fornøyd med sin nye kollega.

– Vi gleder oss over at et talent av Williams kaliber nå blir en del av salgsteamet i Videocation. Jeg håper han vil lære mye i jobben, og er helt sikker på at vi også vil lære mye av ham, sier Sigurdsøn.

Powered by Labrador CMS