Fra venstre: Kristian Bye (gründer og daglig leder i BEDD), Katja Bye (gründer og styreleder i BEDD) og Morten Portaas (leder og kategorisjef i Ambius Norge).

Ambius og BEDD skal samarbeide for å skape friske arbeidsplasser

Levende, grønne planter har god effekt på arbeidsmiljøet. Stadig flere vil derfor nå - etter noen år med pandemi - investere i et grønt arbeidsmiljø. For å skape et friskt og spirende arbeidsmiljø for flere nordmenn inngår nå Ambius og BEDD et nytt samarbeid.

Publisert

Det skriver de selv i en pressemelding.

Som den største leverandøren av planteløsninger i Norge, Europa og USA bistår Ambius Planteservice norske virksomheter med å velge riktige planteløsninger med tilhørende kompetanse og oppfølgende service, vanning og stell av plantene på jobben.

– Pandemien har bidratt til å sette kontor- og arbeidsmiljøet i fokus hos veldig mange norske virksomheter, både innenfor privat og offentlig sektor, ettersom det er viktig å tilrettelegge for motiverende, inspirerende og inkluderende arbeidsprosesser og gode interaksjoner på jobben. Mange er blitt vant til å jobbe mye hjemmefra, hvor man selv kan skape et grønt og friskt miljø, så det er helt naturlig at forventningene om det samme på jobben er blitt ytterligere forsterket, da pandemien har endret på hvordan mange jobber i hverdagen, sier Morten Portaas, kategorisjef i Ambius.

Han mener dette er riktig tidspunkt for et samarbeid med norske gründerbedriften BEDD, som ble etablert i 2016.

For Ambius tilfører BEDD nye muligheter i bedriftsmarkedet, som i økende grad ser etter nye løsninger:

– BEDD har utviklet et unikt og smart plantesystem. Hittil er det fokusert på kasser for takterrasser og uteplasser. Mange selskaper og offentlige etater har fellesområder utendørs, hvor det er behov for service til både planting, vanning og stell gjennom året. På dette området opplever vi i Ambius nå økt interesse. Samtidig vil vi også introdusere systemet innendørs, noe som åpner nye dører for norske BEDD, sier kategorisjef Morten Portaas i Ambius.

For BEDD innebærer samarbeidet med Ambius også nye muligheter. Som daglig leder og eier legger Kristian Bye spesielt vekt på muligheten for vekst i bedriftsmarkedet.

– Vi ser stort potensiale i samarbeidet med Ambius, med fokus på bedriftsmarkedet, ettersom BEDD siden oppstarten har vokst raskt i det norske privatmarkedet. Med 100 forhandlere har vi sikret stabil vekst og et stort antall fornøyde kunder. Sammen med Ambius satser vi nå på å bli en smart og integrert del av det friske og grønne arbeidsmiljøet på stadig flere norske arbeidsplasser. For oss handler det om å tilgjengeliggjøre kortreiste og gjenbrukbare løsninger for en helt ny kundegruppe.

Powered by Labrador CMS