Erlend Solum Ledang blir ny salgssjef i Givn.no

Blir ny salgssjef i Givn: – Begynte å krible i magen

Erlend Solum Ledang bytter ut Consort med Givn. – En real utfordring jeg gleder meg til å ta fatt på.

Publisert Sist oppdatert

Erlend Solum Ledang blir ny salgssjef og partner i gavekortløsningsselskapet Givn. Han kommer fra jobben som salgsdirektør i callsenter-selskapet Consort.

– Jeg har kjent gründeren av Givn, Knut Hellik Kvale, en god del år, og ved hvilke verdier han står inne for. Noe av det viktigste for meg hvis jeg skulle bytte arbeidsplass var nettopp det å ha en dyktig leder med gode verdier, sier Ledang til Salg24 og legger til:

– Når selskapet i tillegg har spisskompetanse på alle de nødvendige områdene for å få til noe stort, og kun manglet å få på plass en salgssjef kjente jeg det begynte å krible i magen etter en ny og spennende utfordring.

– Blir utrolig spennende

Som salgssjef sitter Ledang i ledergruppen og har ansvar for å lede salgsarbeidet som sikrer at selskapet når sine vekstmål.

– Kort fortalt handler dette om å få med de beste restaurantene og opplevelsene Norge å har by på, til å ta i bruk Givn som løsning for kjøp / salg av gavekort, eller opplevelser som vi liker å kalle det.

Ledang gleder seg nå til å bli kjent med nye kollegaer og ny bransjen.

– Og det å utvikle en god salgsstrategi for et selskap som Givn skal bli utrolig spennende i tiden fremover, sier han og legger til:

– Jeg kommer tidlig inn i selskapets reise, og det å jobbe i et selskap som har en enorm mulighet til å vokse raskt inn i nye markeder (i hele verden), ser jeg på som en real utfordring - som jeg gleder meg til å ta fatt på!

Stolt reise

I Consort hadde Ledang ulike roller i tapt med selskapets vekst. Han startet som ansatt nummer syv i rollen som kundekonsulent i 2011 og har etter hvert hatt flere lederroller. Han startet på selskapets første avdeling på Ranheim, og flyttet til Oslo i 2019 for å etablere selskapets avdeling der.

– Sammen med resten av den engasjerte gjengen i Consort har selskapet vokst fra en avdeling på Ranheim, til å i dag operere i flere nordiske land - med kontorer i Trondheim, Oslo og Göteborg – med totalt 140 ansatte. Det er en reise jeg med stolthet kan si jeg er utrolig stolt over å få tatt del i.

Ledang legger til at det har vært en fantastisk reise, både for selskapet og hans egen del:

– Så gleder jeg meg over å se at Consort nå tar ytterligere steg og fortsetter på sin reise! Der vil jeg stå med dusker på sidelinjen og heie de videre fremover!

Powered by Labrador CMS