Partner Manager i Bytt.no, Kjetil Frivold Moen.
Partner Manager i Bytt.no, Kjetil Frivold Moen.

Gikk fra selvstendig næringsdrivende til Partner Manager i Bytt.no: – Når jeg stempler ut klokken fire skal jeg være der for jentene mine

Etter å ha sett seg lei på oppsøkende salg og 12-timers arbeidsdager, valgte tidligere gründer, Kjetil Frivold Moen, å finne fast jobb. Nå vil han bruke mer tid på familien.

Publisert

– Vi har tullet med hverandre i fem år om at vi en dag burde jobbe sammen, så når jeg var på utkikk etter fast ansettelse var det ikke tvil om at de lå øverst på ønskelisten, sier Kjetil Frivold Moen til SALG24.

Han har siden 2016 gründet tre selskaper innen oppsøkende salg, og hadde allerede opparbeidet en god tone med folkene i Bytt.no gjennom flere års samarbeid innen forsikring.

– Kjemien mellom oss har alltid vært veldig god, og jeg mener at kjemi er 90 prosent av et arbeidsforhold. Du kan være så flink du vil, men hvis det ikke er noen «connection» der så kommer du ikke langt.

Moen deler at det var Bytt.no som fortalte han om jobben som Partner Manager.

– Jeg ble utrolig smigret da de tok kontakt og spurte om jeg ville komme inn på en prat.

Bytt.no er for øvrig en nettside for å sammenligne diverse tjenester som lån, forsikring, strøm, med mere.

Mer tid til døtrene

Avgjørelsen om å gå fra selvstendig næringsdrivende til fast ansettelse var flersidet ifølge Moen, men den største grunnen var av hensyn til døtrene.

– Jeg har prøvd og feilet litt de siste årene, men lovet de at jeg skal finne en fast og stabil jobb jeg kan ha gjennom skolegangen deres. Jeg har jobbet omtrent 12 timer hver dag i seks år og har fått det bra til, men når jeg nå stempler ut klokken fire så skal jeg være der for jentene mine.

Moen har også sett seg rimelig lei av oppsøkende salg.

– Mye av det jeg har holdt på med tidligere har vært oppsøkende, og jeg kjente til slutt at jeg ikke orket å gjøre det lenger. Det å strekke seg ut til kalde kunder hver dag tærer på, sier han og legger til:

– Det er derfor Bytt.no er en så bra plass for meg, siden det ligger nærmere min salgsfilosofi. Jeg vil helst kunne hjelpe kunden med å spare penger eller hjelpe de med hverdagen. Plattformen vår er jo laget for å kunne bedre folks personlige økonomi, så det faller godt på plass med hvordan jeg er som person.

I tillegg sier Moen at han trives i gründerbedrifter, slik at han får beholdt litt av følelsen av å være selvstendig – samtidig som det er trygt og stabilt.

Allerede godt i gang

Som Partner Manager i Bytt.no skal Moen som tittelen tilsier jobbe med å følge opp og holde bedriftens partnere fornøyd – noe han er godt fornøyd med selv.

– Det er veldig spennende! Jeg har vært her i tre uker, men har sikkert bare rukket å lære meg fem prosent av jobben. Det beste jeg vet er å møte nye folk, så det er gøy å ha en jobb som er sentrert rundt å samarbeide med andre.

Moen håper på å kunne bidra til arbeidsplassens vekst, og er allerede godt i gang.

– For øyeblikket holder vi på å utvikle en ny tjeneste som jeg tror kommer til å bli veldig attraktiv for våre kunder og partnere.

Powered by Labrador CMS