Daniel Belsnes har snart fullført sin utdanning innenfor salg og markedsføring.
Daniel Belsnes har snart fullført sin utdanning innenfor salg og markedsføring.

Daniel drømmer om å starte eget callsenter når han er ferdig med studiene

Daniel Belsnes (24) har jobbet med salg lenge. Interessen for faget ble bare større da han begynte å studere.

Publisert Sist oppdatert

Til sommeren er han ferdig med en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania.

– Jeg begynte på studiet på grunn av min interesse for salg. Det er ikke mange skoler i Norge som tilbyr utdanning innenfor det, men jeg hadde hørt at HK var dyktige på det.

Belsnes mener utdanning er nødvendig av flere grunner.

– Jeg er veldig fornøyd med valget. Vi lærer også mange former for markedsføring, som igjen er relevant når en skal drive med salg. Jeg har ingen klar plan når jeg er ferdig, men jeg satser på å komme meg raskt ut i jobb.

Gjennom et prosjekt i regi av skolen har Belsnes også startet en blogg om salg og markedsføring. Her legger han ut faglig innhold.

– Det som er gøy med å studere salg er å gå litt mer inn i det tekniske. Jeg jobbet med salg før jeg startet, men fagbegreper det akademiske var ikke noe jeg kunne mye om.

Drømmer om å starte selv

Belsnes har jobbet som både selger i Adicio og salgskonsulent i Media Telemarketing. Begge stedene ble han kåret til månedens selger.

– Det å ha grunnleggende salgserfaring fra før er noe som blir viktig når en skal søke jobber. Enten om du har jobbet med telefonsalg eller noe annet lignende. Når man forsøker å finne seg jobb bruker man jo også disse egenskapene til å selge inn seg selv.

Drømmen er å starte noe selv.

– Jeg har alltid sagt at jeg drømmer om å starte et eget callsenter. Sånn sett stiller man vel også sterkere med utdanningen i bunn.

Powered by Labrador CMS