Sebastian Lingjærde Ferraz var deltaker i talentprogrammet «The Voice» i 2019.
Sebastian Lingjærde Ferraz var deltaker i talentprogrammet «The Voice» i 2019.

Rykker opp i gradene etter et halvt år i Journey Group – nå får han mer ansvar

– Hovedforskjellen blir at jeg får mer ansvar for egen portefølje i den nye stillingen.

Publisert

Sebastian Lingjærde Ferraz fikk tilbud om jobb som markedsrådgiver hos Journey Group (tidligere Omega Media) i juni, samme dag som han leverte bacheloroppgaven sin i Retail Management.

Fra 1. januar blir han Account Manager hos det digitale markedsføringsselskapet.

– Hovedforskjellen blir at jeg får mer ansvar for egen portefølje i den nye stillingen. Jeg kan i større grad styre hele salgs- og rådgivningsprosessen selv. På den måten får jeg også en mer personlig relasjon til kundene, og derav enda sterkere eierskapsfølelse til det jeg driver med, sier Ferraz til Salg24.

– Perfeksjonere eget arbeid

I 2017 jobbet han som personlig trener. Det var da det dukket opp en nysgjerrighet rundt hvorfor kundene takket nei da han prøvde å selge inn PT-timer.

– Jeg begynte å analysere måten jeg solgte inn timene på, for å finne ut hvor i samtalen det lugget. Hvis du skriver opp samtalene du har med kundene, er det lettere å bli bevisst på hvor det stopper opp.

Han innrømmer at han bruker mye tid på å perfeksjonere eget arbeid, og at det krever en disiplinert hverdag, dersom man ønsker å lykkes i salgsbransjen.

– For min del handler det om å være disiplinert og strukturert. Det betyr at jeg ikke tar hensyn til hva jeg føler for å gjøre, men hva som skal gjøres. Jeg står opp til samme tid hver dag, og går på trening når jeg har bestemt meg for det.

– Satt sine spor

– Hva er det som gjør at du er så disiplinert? Frister det aldri å jukse litt?

– Jeg fikk min første jobb som 14-åring, og har vokst opp med at det har vært like strengt hjemme som på jobb. Når ting skal gjøres, skal det gjøres ordentlig.

Ferraz har vokst opp med en moren Merete Lingjærde, som mange kjenner igjen fra dommerpanelet i TV-programmet «Skal Vi Danse», og faren Toni Ferraz.

– Jeg har en mor og far som har vært veldig hands-on hele oppveksten min. De har engasjert seg i alt jeg har drevet med, og det har satt sine spor. De har påvirket meg til å skjønne at man alltid har et valg. Dersom man har bestemt seg for noe, vil det naturligvis kreve en innsats, og da må man legge inn de nødvendige timene for å klare å gjennomføre.

– Hva er ambisjonene dine i den nye stillingen?

– Helt ærlig så er det å bygge opp en skikkelig kul portefølje innenfor bransjer jeg brenner for, og som trenger det vi driver med. Tøffe bedrifter i vekst. Jeg har jo en forkjærlighet for kulturlivet, så vi får se hvem jeg kommer i kontakt med, sier han og legger til:

– Jeg har ikke hatt en eneste dårlig dag siden jeg begynte hos Journey Group i juni, og ved å gjøre en god jobb, skal jeg sørge for at det fortsetter sånn.

Powered by Labrador CMS