Sine Mari Leie ble nettopp ferdig med bachelorgrad nummer to.
Sine Mari Leie ble nettopp ferdig med bachelorgrad nummer to.

Sine Mari Leite er ny Account Manager i Visma bWise

Sine Mari fikk jobben som Account Manager rett etter hun ble ferdig med utdannelsen.

Publisert

Sine Mari Leite har nettopp blitt ferdig med et seks år langt studieløp. I ryggsekken har hun nå to bachelorgrader – en i arbeids- og organisasjonspsykologi, og en i markedsføring og salgsledelse.

Nå har hun fått jobb som Account Manager i Visma bWise.

– Visma bWise leverer noen av de største og viktigste prosjektene i Norge innen BI og analytics, noe jeg så klart ville være en del av. Dessuten har de et veldig godt miljø både faglig og sosialt, noe jeg synes er veldig viktig, sier Leite til SALG24.

Sett bort ifra noen år som skoselger på deltid, er hun relativt fersk i salgsyrket – særlig i B2B. Men selv om hun er ny i sitt felt forteller hun at hun ikke er fremmed med å arbeide hardt og målrettet.

– Jeg ser for meg at det er veldig engasjerende å avdekke kunders behov og rådgive dem. En annen ting som er spennende med B2B salg er at jeg får sette meg inn i forretningen i mange bransjer, og lære om deres behov og utfordringer.

– Hva er dine ambisjoner i Visma bWise?

– Selvsagt ønsker jeg å lykkes, og jeg tror det å forstå hva kundene ønsker løst, og hvorfor, er avgjørende. Hvis kundene blir fornøyd, blir jeg fornøyd!

Powered by Labrador CMS