Konsernsjef i Telenor Sigve Brekke.
Konsernsjef i Telenor Sigve Brekke.

Telenor med bedring i driftsresultatet

– Vi ser at bedrifter og forbrukere i økende grad ønsker å beskytte sine digitale eiendeler, og at etterspørselen etter våre sikkerhetstjenester i Norden øker.

Publisert

Tirsdag morgen kom Telenor med tall for annet kvartal, som viser at driftsresultat før avskrivninger endte på 12,5 milliarder kroner, sammenlignet med 12,08 milliarder kroner i samme kvartal i fjor.

Selskapet endte med et resultat før skatt på 222 millioner kroner, ned fra 4,83 milliarder kroner mot samme periode i fjor.

– Halvveis inn i 2022 ser vi at bedrifter og forbrukere i økende grad ønsker å beskytte sine digitale eiendeler, og at etterspørselen etter våre sikkerhetstjenester i Norden øker, sier president og administrerende direktør i Telenor-konsernet, Sigve Brekke, i børsmeldingen.

I rapporten for annet kvartal kommer det frem at selskapet gjør en nedskriving på 2,5 milliarder kroner i Pakistan på grunn av den makroøkonomiske situasjonen og en ugunstig dom i Høyesterett knyttet til en lisensfornyelse. Det skriver Dagens Næringsliv.

Selskapets omsetning i annet kvartal ble på 28 milliarder kroner mot 27,1 milliarder i samme periode i fjor. Analytikere forventet i gjennomsnitt en omsetning i annet kvartal på 27,3 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS