Olafur Nesse er ny salgsansvarlig hos Schibsted Distribusjon Vest.
Olafur Nesse er ny salgsansvarlig hos Schibsted Distribusjon Vest.

Olafur er ny salgsansvarlig hos Schibsted Distribusjon Vest

– Dette var rett og slett en mulighet jeg ikke kunne takke nei til.

Publisert

Olafur Nesse har mange års erfaring med B2B-salg. Han har solgt alt fra oljevernutstyr til cateringtjenester, og kommer senest fra stillingen som kunderådgiver i produksjonsselskapet Sølvrev.

1. februar gikk han inn i rollen som salgsansvarlig hos Schibsted Distribusjon Vest.

– Jeg var veldig fornøyd der jeg var, og hadde ingen planer om å bytte jobb – men så ble jeg kontaktet av et rekrutteringsbyrå. De kunne friste med en sentral rolle i Schibsted Distribusjons spennende vekststrategi, med gode muligheter for videreutvikling. Dette var rett og slett en mulighet jeg ikke kunne takke nei til, sier Nesse.

Nå skal han jobbe med salg og forretningsutvikling mot B2B-markedet innen transport og logistikkløsninger.

– Jeg har ingen direkte erfaring innenfor transport og distribusjon, men tar med meg 10 års erfaring innenfor B2B-salg i ulike roller som KAM, markedsutvikler og kunderådgiver. Gjennom dette har jeg lært mye om salgsprosesser, kundepleie og markedsføring, som kommer godt med i stillingen som salgsansvarlig.

– Hvilke ambisjoner har du som salgsansvarlig i Schibsted Distribusjon?

– Ambisjonen er å vokse sammen med bedriften og bygge opp en salgsorganisasjon slik at vi er rigget for videre vekst. Jeg skal som en del av teamet være med å løfte opp og tilrettelegge for at Schibsted kan hevde seg i den tøffe konkurransen innen e-commerce og distribusjon.

Powered by Labrador CMS