Norwegian opplever økt trafikk.
Norwegian opplever økt trafikk.

Norwegian med sterk trafikkvekst i juli

Norwegian hadde mer enn 2,2 millioner passasjerer i juli, det høyeste tallet siden før pandemien.

Publisert

Regulariteten var på 99,7 prosent, mens fyllingsgraden var på nær 95 prosent, den høyeste Norwegian har hatt på mange år.

– Dette har vært en god sommer for Norwegian. Vi hadde den høyeste fyllingsgraden på mange år i juli, og vi gjennomførte tett på samtlige flyvninger til tross for mange og store utfordringer for flytrafikken i Europa. Jeg er mektig imponert over mine kolleger og deres engasjement for kundene. Det har vært helt avgjørende for at vi har kunnet levere så gode resultater i sommer, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian i en pressemelding.

Norwegian hadde 2 206 424 passasjerer i juli, mot 695 830 i juli 2021. Fyllingsgraden var på 94,5 prosent.

Punktligheten, som er et mål på antall avganger som skjer innen 15 minutter etter ordinær tid, var i juli 62,2 prosent. Likevel landet 93 prosent av alle flyvninger til oppsatt tid eller inntil én time senere. I juli hadde Norwegian i gjennomsnitt 70 fly i drift, og 99,7 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført.

I juli inngikk selskapet avtaler med både Widerøe og Norse Atlantic Airways, med mål om å blant annet etablere billettsamarbeid og forenkle reisene for kundene.

Powered by Labrador CMS