Victor Knapkøyen har klare formeninger om hva som er gode lederegenskaper.
Victor Knapkøyen har klare formeninger om hva som er gode lederegenskaper.

Victor stiger i gradene hos Nordic Choice Hotels

– Forfremmelsen gir meg en indikasjon på at mine ledere har troen på mine ferdigheter, og det skaper trivsel

Publisert

Victor Knapkøyen har jobbet i Nordic Choice Hotels de siste ti årene. Nå rykker han opp i gradene, og blir Teamleder Groups Norge & Central Sales Manager, i den samme hotellgruppen.

– Det å jobbe i en organisasjon som tilrettelegger for utvikling, er veldig spennende. Med riktig fokus og ambisjoner finnes det ingen begrensninger. Forfremmelsen gir meg en indikasjon på at mine ledere har troen på mine ferdigheter, og det skaper trivsel, sier Knapkøyen til SALG24.

– Positiv påvirkning

I den nye stillingen skal han rekruttere et team på seks individer som skal selge de mer enn 200 Nordic Choice hotellene inn i Norden. Med dette følger blant annet personalansvar og egen kundeplattform.

Knapkøyen mener det er en klar fordel at han har hatt mange ulike roller i selskapet når han nå trer inn i den nye stillingen.

– Jeg har hatt mange ulike typer ledere oppgjennom årene. For meg er det viktig med en tilstedeværende leder som legger til rette for at teamet skal prestere. Det krever gode rutiner og en felles forståelse av hva som er målet, samt en åpen dialog i hverdagen.

– Spennende og variert

Han tror sitt brennende engasjement for salg og service vil bidra til at han kan ha en positiv påvirkning på sine kunder og kollegaer.

– Vi må tenke løsninger fremfor problemer, og gi kunden en leveranse som står i stil med våre ambisjoner.

– Hva liker du best med å jobbe i salgsbransjen?

– Det å finne eller skape et behov hos en kunde, presentere en løsning og tilfredsstille behovet er det som gir meg videre motivasjon for å prestere. Jeg er en sosial person som trives godt i salgsbransjen. Her er man i kontakt med ulike personer, med ulike behov og ulike forutsetninger som gjør at det blir en spennende og variert arbeidshverdag, svarer Knapkøyen.

Powered by Labrador CMS