Line Weilan Jensen Soltveit har vunnet flere priser i løpet av sin salgskarriere. Nå skal hun være med å ta Zoaring til nye høyder.
Line Weilan Jensen Soltveit har vunnet flere priser i løpet av sin salgskarriere. Nå skal hun være med å ta Zoaring til nye høyder.

Line blir forretningsutvikler med salgsansvar i Zoaring

– Jeg gleder meg stort til å bidra med salg til nye og eksisterende kunder, og utvikle selskapet videre.

Publisert Sist oppdatert

Det var i hotellbransjen Line Weilan Jensen Soltveit, fant ut at hun hadde et talent innen salg.

Med intet mindre enn to bachelorgrader i en alder av 30 år, jobbet hun som mellomleder i resepsjonen på ett av hotellene innen hotellkjeden Nordic Choice Hotels.

– Jeg hadde ikke en rendyrket salgsstilling på hotellet, men det var der jeg skjønte at jeg kanskje hadde noe å gi i salgsbransjen, sier Soltveit til Salg24.

«Årets selger»

I 2017 ble hun kåret til «Top Seller of The Year» på bakgrunn av mersalget hun hadde gjort til gjestene, og havnet flere år på topplisten over de som solgte inn flest medlemskap til Nordic Choice sin kundeklubb.

Da hotellbransjen ble rammet av pandemien, fikk hun jobb som selger for Tryg Forsikring. 1. november ble hun forretningsutvikler med salgsansvar i Zoaring.

Zoaring hjelper bedrifter med å formidle innhold – blant annet gjennom animasjonsfilmer.

– Det var flere i nettverket mitt som anbefalte meg å søke på stillingen, men jeg gjorde det ikke. Til slutt ble jeg kontaktet et rekrutteringsbyrå, og jeg skjønte jo at dette var en spennende mulighet.

– Det har vært supert

– Hvordan har de første dagene i ny jobb vært?

– Så langt har det vært over all forventning. Jeg ble tatt imot med blomster, makroner og åpner armer i døren. Det hadde jeg ikke forventet, men det var den beste velkomsten.

Nå ser hun fram til å ta Zoaring til nye høyder.

– – Vi har en stor portefølje med store og små, offentlige og private selskaper. Så nå blir det min jobb å bli kjent med kundene og deres behov. Jeg gleder meg stort til å bidra med salg til nye og eksisterende kunder, og utvikle selskapet videre.

Powered by Labrador CMS