Linda Lillebø om påskeplaner og serier hun mener du bør konsumere i løpet av påskeferien.

#Påskeprat

– Flere ber om bistand til rekruttering av selgere

SalesJobs har slått alle fjorårets rekorder så langt i år.

Publisert

SALG24 har stilt fem spørsmål til en rekke folk i salgsbransjen om hva de skal gjøre denne påsken, hva de vil vil anbefale andre å kose seg med denne påsken og hva som er det morsomste de har opplevd på jobben.

I dag er det partner og hodejeger i Salesjobs AS, Linda Lillebø, som svarer i påskepraten.

– Hva skal du gjøre denne påsken?

– I påsken skal jeg først ha litt hyttekontor i Sirdal, før turen går videre til vakre vidder på Hovden sammen med familie. Påskefjellet i Sol er den beste ferien jeg kan tenke meg, og jeg vil ikke bytte denne ferien mot noe annet reisemål.

– Hvilke serier vil du anbefale folk å konsumere i påsken?

– Jeg liker å variere litt sjangere. Har du ikke sett «Outlander» er denne et must. Det samme gjelder «Papirhuset» og «House of Cards».

Ellers må jo «Lykkeland» ses – mye historie og kjekk serie. Den anbefales.

«Love Child» er en serie jeg konsumerte helt alene. Viktig med litt egne serier innimellom. «Ulven kommer» og «Queens Gambit» anbefales også.

– Hva er det morsomste du har opplevd på jobb?

– Oi, jeg ler mye på jobb. Det er viktig å omgi seg med mennesker som ikke tar alt så innmari høytidelig hele tiden.

Jeg har kontor i co- working konseptet FOMO Works på Forus i Stavanger. Her er det plass til 2000 ansatte og består i dag av mellom 70-80 ulike bedrifter. Annenhver måned arrangeres «afterwork». Dette er en opplevelse i seg selv, og her samles både «kollegaer» fra FOMO og andre gjester. Veldig gøy, det kan jeg anbefale.

I tillegg elsker jeg å le høyt av hverdagslige ting, og er ikke vond å be.

– Hvordan vil du karakterisere salgsåret så langt?

– Salgsåret har startet veldig bra, da vi har slått alle fjorårets rekorder. Vi opplever økt etterspørsel, og jeg skal nå ansette flere på laget. Å skulle rekruttere innen kommersielle roller (salg, ledelse og marked), er krevende i dagens marked, og flere og flere ber om bistand til dette.

– Hvordan blir resten av salgsåret?

– Denne bransjen påvirkes av markedet, men per nå ser det veldig lovende ut. Jeg er veldig stolt av den utviklingen SalesJobs har hatt både nasjonalt og lokalt.

Powered by Labrador CMS