Oscar Hovland går inn som senior growth advisor i Spring.
Oscar Hovland går inn som senior growth advisor i Spring.

Kogger blir en del av Spring

Spring styrker sitt team og sin posisjon som HubSpot- og vekstpartner for tech- og SaaS-selskaper når Kogger blir en del av selskapet.

Publisert

Kogger har siden 2015 jobbet hjulpet teknologibedrifter, og fikk i 2020 Microsoft sin hederspris for sitt arbeid med å skape bedre kundereiser for teknologibedrifter.

Kogger er Norges eneste med sertifiseringen «They Ask You Answer» (TAYA), som er en salgs- og markedsføringsmetode utviklet av Marcus Sheridan og Impact.

– Vi blir en del av Spring fordi vi ønsker oss et kompetansemiljø innen digitale kundereiser og HubSpot. Det Spring har klart å oppnå både internasjonalt og nasjonalt de siste årene, spesielt opp mot HubSpot, hvor de for tiden er den mestselgende partneren i Norge og nummer to i Norden, er imponerende. Vi gleder oss til å komme ordentlig i gang, sier Kogger-gründer, Oscar Hovland, i en pressemelding.

1. mai gikk Hovland inn som senior growth advisor og går inn i ledergruppen i Spring.

Tamarah Hovland tiltrer samtidig i rollen som HubSpot-spesialist.

– Med Oscar og Tamarah med på laget styrker vi både ledergruppen, vårt rådgiverteam og HubSpot-avdelingen vår, sier Knut Idar Pedersen, CEO i Spring.

Powered by Labrador CMS