Dette er det Zelekt-teamet: Kåre Sele Krogedal, Vivian Camilie Saghbini, Rune Feyling og Bård Andrè Viestad Sand.
Dette er det Zelekt-teamet: Kåre Sele Krogedal, Vivian Camilie Saghbini, Rune Feyling og Bård Andrè Viestad Sand.

Hubify-guru går solo og starter eget selskap: – Vi skal spisse konseptet

Kåre Sele Krogedal vil rendyrke konseptet og startet nylig selskapet Zelekt.

Publisert

Hubify som ble etablert i fjor, har vært en allianse med tre ulike selskaper, hvor Kåre Sele Krogedal var leder for rekruttering og teamutvikling i Hubify People.

Nå har han kjøpt opp selskapet og omdøpt det til Zelekt.

– Grunnen til at jeg valgte å gjøre dette, var fordi jeg opplevde at markedet ikke helt skjønte konseptet, og jeg så et behov for å tydeliggjøre hvilke tjenester vi tilbyr, forteller Krogedal til SALG24.

Konseptet til Zelekt skal være rendyrket, og fokuset skal være på rekruttering til kommersielle roller, rådgivning i forhold til onboardingprosesser, tilbud om salgsutvikling og utvikling av salgsteam.

– Det var behov for å spisse fokuset, men vi holder til i de samme lokalene som Hubify inntil videre.

Svintravelt

Beslutningen om å gå solo tok Krogedal for halvannen måned siden, og så langt kan han melde om at oppstarten har gått over all forventning.

– Jeg føler meg trygg på konseptet og teamet jeg har i ryggen. Vi skal sørge for at folk legger merke til oss, og vi har med oss en solid portefølje. Så langt har det vært svintravelt, og vi kunne ikke drømt om en bedre oppstartsfase enn det vi har hatt så langt.

Fokuset fremover skal være sylskarpt, og først og fremst handler det om å synliggjøre den nye merkevaren.

– Jeg har stor tro på at vi skal få det til, men jeg har også respekt og ydmykhet for at det kommer til å kreve mye. Det er aldri en garanti for å lykkes, understreker han.

Så langt er de til sammen fire ansatte, men Krogedal spår flere ansettelser i nær fremtid hvis suksessen fortsetter i samme tempo.

Femårsplanen

– Har dere planer om å etablere dere flere steder i landet?

– Jeg skal være forsiktig med å bruke for store ord, men i utgangspunktet har vi en plan om at vi skal være representert i de fire største byene i løpet av en femårsperiode. Men først skal vi ha fult fokus på å bygge avdelingen her i Stavanger, svarer Krogedal.

Selv om hovedkontoret ligger i Rogaland tilbyr de tjenester til bedrifter over hele landet.

– Vi har prosesser i både Oslo, Bergen og Trondheim, så når vi finner de rette kandidatene til å drive det, er det naturlig å starte opp i andre byer. Men i dag har folk blitt så flinke på digitale verktøy at vi også klarer å kjøre store deler av prosessene digitalt.

Powered by Labrador CMS