Jens Blom går fra Planday til Onix Work.
Jens Blom går fra Planday til Onix Work.

Han bytter jobb: – Gleder meg til å jobbe med mange dyktige mennesker

Fra januar er Jens Blom ny CEO i Onix Work. Han kommer fra jobben som salgsdirektør i Planday.

Publisert Sist oppdatert

– Oppgaven min som CEO i Onix Work blir først og fremst å skape enda mer vekst enn før. I tillegg blir det å penetrere nye markeder. Jeg ser veldig fram til å jobbe i et kjempespennende selskap med et unikt produkt, og forsøke å skape suksess også internasjonalt, sier Blom.

Onix Work er et digitalt verktøy der man kan dele informasjon om og dele ulike former for utstyr med andre mennesker. Verktøyet brukes i dag av flere bedrifter, og Blom ser for seg at enda flere vil ha nytte av det.

– Jeg gleder meg til å jobbe med så mange dyktige mennesker og til å videreutvikle produktet, sier han.

Tar med seg erfaring

Blom har jobbet i Planday i over åtte år. Der var han også salgsdirektør fra 2020 til nå. Det var ingen enkel avgjørelse å forlate selskapet som han har jobbet i siden 2013.

– Det var veldig vanskelig å slutte i Planday. Jeg har vært der i mange år, og det har vært veldig spennende. Jeg har møtt mennesker over hele verden og vært med på en lang reise, men nå var tiden inne for å prøve noe nytt.

Han tar med seg erfaringen fra jobben som salgsdirektør, selv om jobben som nå venter han er litt annerledes.

– De siste årene har jeg jobbet med salg og drevet et salgsteam i Planday. Det å skape vekst ligger mitt hjerte nærmest, og det blir mye fokus på det i den nye jobben også. Derfor tar jeg med meg mange gode erfaringer, og jeg tror det er helt essensielt. Jeg har vært med på å gjøre mange riktige beslutninger, men også gjort mange feil som ikke skal gjentas. Man lærer av dem også.

Powered by Labrador CMS