Henrik Mikkelsen er daglig leder i Front Com AS.
Henrik Mikkelsen er daglig leder i Front Com AS.

Nå starter de et eget salgsselskap

Front Farm AS består av flere ulike leverandører. Nå ser de behovet for å samle kompetansen på salg og kundeservice på ett sted.

Publisert

Det nye underselskapet får navnet Front Com AS. Det ble opprettet i november i 2021, og er nå i gang med ansettelsesprosessen.

– Veien blir litt til mens vi går, og det blir sikkert ikke akkurat slik jeg sier nå uansett. Vi stiller med noen fordeler, siden vi er en del av et stort konsern som allerede har en del ansatte. Så uansett hva som skjer kan vi alltid lene oss tilbake til vår portefølje. Men nå ønsker vi også å knytte oss til flere eksterne leverandører for å vokse, sier Henrik Mikkelsen.

Han er nå blitt daglig leder for Front Com. Mikkelsen ønsker å dra nytte av sin erfaring fra bransjen når han nå trer inn i sin nye rolle.

– Jeg har jobbet mye med salg helt fra jeg var ung og begynte som telefonselger i det som den gangen het Norsk Telefonsalg Service hvor vi solgte blant annet CDer og støvsugere til privatpersoner over telefonen. Jeg har også jobbet med flere former for salg med alt fra nysalg og møtebooking til oppsøkende virksomhet og lengre forhandlinger.

Mikkelsen har også være daglig leder i både butikk og treningssenter, og han har vært salgssjef i Next Systems, som er en del av det samme konsernet.

– Det er en familie bestående av flere selskaper. Gjennom Next solgte jeg litt for søsterselskapene, som blant annet Avtalepartner, Ligo Regnskap og Front Software. Etter hvert har det blitt mer og mer salg, og jeg har fått litt for mye å gjøre.

Når Front Farm nå ser behovet for å samle en egen avdeling med kompetanse innenfor salg og markedsføring, får han hovedansvaret. Front Com skal drive med både telekommunikasjon og møtebooking, i tillegg til å tilby andre tjenester.

Vil ansette talentfulle folk

Nå ser de etter folk med erfaring fra salgs- og markedsføringsbransjen. Hvor mange de skal ansette er ikke Mikkelsen helt sikker på enda.

– Det er høyt under taket her, så de som jobber her må kunne jobbe uten å ha øyne i nakken å ikke trenge å bli passet på. Vi ønsker selvstendige folk, og aller helst de med litt erfaring men alle er velkommen til å søke om de tror de kan passe til jobben, sier han.

Powered by Labrador CMS