Foreløpig har IWG kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Nå skal de etablere seg i flere byer.
Foreløpig har IWG kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Nå skal de etablere seg i flere byer.

Patrik vil åpne hundre nye kontorer i Norge

Patrik Ölvebäck er ny sjef for IWG i Norge og Norden.

Publisert

Etter at IWG etablerte seg i Norge i 2003, med et Regus-senter i Ibsen-kvartalet i Oslo, har de nå bygget opp til sammen 20 Regus- og Spaces-kontorer i Norge.

Regus tilbyr fleksible arbeidsplassløsninger.

– Pandemien var en stor utfordring for oss som leier ut kontor. Plutselig skulle alle jobbe hjemme, og livsgrunnlaget vårt ble truet. Samtidig ble det klart for mange hvilke fordeler man har når man kan skalere opp og ned behovet sitt, og når man faktisk ikke sitter på lange og dyre leiekontrakter, sier Patrik Ölvebäck i en pressemelding.

Ölvebäck tror de vil komme styrket ut av de utfordringene de har vært gjennom de siste året.

– I det lange løp tror jeg vi vil komme godt ut av pandemien. Det vi fryktet skulle knekke oss, ble vår største mulighet. Globalt har vi fått to millioner nye brukere siden nyttår. Og nå snakker alle om hybride måter å jobbe på, og hvordan de best skal tilrettelegge for dette i bedriften. Det handler om en bevisstgjøring på ansattes ønske om en bedre balanse mellom jobb og privatliv, større valgfrihet og mindre tid brukt på pendling, sier Ölvebäck.

Nå jakter han på en norsk salgsdirektør, som skal jobbe tett på det norske markedet for å møte etterspørselen etter hybride måter å jobbe på.

Powered by Labrador CMS