Daglig leder i Kapo Sverre Torjuul, og Kapos nye styreleder Ivar Horneland Kristensen.

Ny styreleder i Kapo

– Ivar sitt engasjement og kompetanse er en kjemperessurs og stor motivasjon for oss!

Publisert Sist oppdatert

Ivar Horneland Kristensen er ny styreleder i Kapo og går samtidig inn på eiersiden.

Kapo jobber med distribusjon av klimakreditter.

Mange kjenner Kristensen som tidligere administrerende direktør i Virke. Der var det grønne skiftet et av hans viktigste fokusområder, både i service -og handelsnæringen, men også for hele næringslivet. Bærekraft og sirkulærøkonomi har vært et felt han har engasjert seg sterkt i for å få mer konkret handling i næringslivet og i politikken.

Kristensen er siviløkonom og har i tillegg en MBA i Global Seafood fra NHH i Bergen. Han har vært generalsekretær i Tekna og administrerende direktør i Nordic Innovation. Han har ulike styreverv og har vært styreleder i TU Media AS og har bred politisk erfaring.

– Skal vi lykkes trenger vi flere ledere som går foran og bruker hele verktøykassa for at vi skal nå utslippsmålet på 55 prosent reduksjon i 2030. Jeg er glad for å få lov å være med på den videre utviklingen av Kapo. Det unike med Kapo er at de hjelper bedrifter både med den langsiktige omleggingen, men samtidig kompensere reelt de utslippene de ikke får gjort noe med på kort sikt, sier Ivar H. Kristensen.

– Med Ivar sin inntreden i Kapo får vi en erfaren næringslivsleder med bred erfaring som kan løfte Kapo videre til å bli en viktig bidragsyter i det grønne skiftet. Ivar sitt engasjement og kompetanse er en kjemperessurs og stor motivasjon for oss! Vi gleder oss til tiden fremover, sier daglig leder Sverre Torjuul.

Powered by Labrador CMS