Vivian Camilie Saghbini, blir ny salgssjef i Hubify.

Vivian ble utfordret på å være alenemor og jobbe med salg:
– Det vokste en faen i meg

– Jeg bestemte meg for å bevise for de som tvilte, at det er fullt mulig å både jobbe og ikke minst lykkes med salg, uansett livssituasjon.

Publisert Sist oppdatert

Vivian Camilie Saghbini (33) fikk sin første jobb som 15-åring. Siden har hun klatret karrierestigen.

Allerede som 18-åring var hun daglig leder hos Dolly Dimples, med personalansvar for 12 ansatte. Med lang erfaring fra bemanning- og salgsbransjen har hun nå landet jobben som salgssjef i Hubify.

– Jeg føler virkelig jeg har noe å bidra med i denne rollen. Jeg får jobbe med det jeg brenner for – alt fra salgspsykologi, kundereise og ikke minst coaching. Jeg har også jobbet seks år i et bemanningsbyrå, og kan mye om den prosessen, forteller Saghbini til SALG24.

– Personlige mål

Nå ser hun fram til en variert arbeidshverdag i et selskap hun gleder seg til å bli en del av.

– Når man får en sånn mulighet må man tørre å gå for det. Alle har en karrierestige, og man velger selv hvor bratt den skal være. Selv har jeg jobbet hardt for å oppnå personlige mål hele livet, og er klar for en mer stabil situasjon også med tanke på lønn.

Saghbini har jobbet på provisjon i sju år, og legger ikke skjul på at det har sine fordeler og ulemper.

– Resultatbasert lønn har gjort det mulig for meg å realisere mine mål, men nå er jeg klar for å ha en jobb hvor den stressfaktoren ikke ligger i underbevisstheten. Man skal jobbe og levere uansett hva man gjør, men det er behagelig å ikke hige etter den provisjonen.

– Vanvittig mestringsfølelse

33-åringen har jobbet målrettet i mange år for å få muligheten til å etablere seg, og det er personlige mål som har motivert henne underveis.

– Jeg hadde som mål å kjøpe egen leilighet og eie en nedbetalt bil innen jeg fylte 25 år. På den tiden var jeg alenemor, og jeg husker godt den ene personen som lurte på om det ville bli vanskelig for meg å jobbe med salg med tanke på min situasjon, sier hun og forsetter:

– I det sekundet vokste det fram en faen i meg, og jeg bestemte meg for å bevise for de som tvilte, at det er fullt mulig å både jobbe og ikke minst lykkes med salg, uansett livssituasjon.

– Hva er dine ambisjoner i den nye jobben?

– Målet er å få så stort nettverk og tillit i regionen at ting til slutt går av seg selv. Jeg håper også at min erfaring kan bidra til at andre lykkes. Det å coache folk i salg er noe jeg brenner for, og det gir en vanvittig mestringsfølelse å se at andre lykkes fordi jeg har klart å hjelpe dem på veien. Min jobb blir å være ansiktet utad, og sørge for at folk flest kjenner til Hubify.

Saghbini kan knapt vente med å tiltre den nye stillingen 1. april.

– Jeg går rundt å gleder meg til å komme i gang. Dette er en jobb som aldri blir kjedelig.

Powered by Labrador CMS