Linn Nyeng Waage ser frem til å jobbe tett med kundene i HS Media. Hun tiltrer stillingen 1. oktober.
Linn Nyeng Waage ser frem til å jobbe tett med kundene i HS Media. Hun tiltrer stillingen 1. oktober.

Linn Nyeng Waage ansatt hos HS Media: – Gleder meg veldig

Daglig leder i HS Media, Tor Arne Sandholt, mener mangfold er en viktig forutsetning for å skape en vinnerkultur innen salg og markedsføring.

Publisert

Linn Nyeng Waage (34) er ansatt som SoMe-rådgiver hos HS Media på Kirkenær.

Nyeng Waage bor i Kongsvinger og kommer nå sist fra en stilling som markedskoordinator hos Magnor Glassverket AS. Nå er det salgs- og digital markedsføringsselskapet HS Media som gjelder for henne.

– Jeg gleder meg veldig til å starte – og det å ta fatt på mange ulike arbeidsoppgaver samt å jobbe tett med kundene, sier Nyeng Waage i en pressemelding.

Hun har internasjonal erfaring både når det gjelder utdanning og arbeidserfaring. 34-åringen har både studert og jobbet i England.

Ved Leeds Beckett University studerte hun både BA International Business og MA Peace and Development. Hun har også en Bachelor i International Marketing fra BI samt grunnutdanning i fotografi fra Treider.

– Jeg har jobbet bredt innen digital markedsføring. Jeg trives godt i situasjoner der mennesker møter teknologi og kreativitet. Dette blir spennende.

Daglig leder Tor Arne Sandholt er fornøyd med nyervervelsen som kommer til høsten.

Vi er veldig fornøyde med å ha sikret oss Linn på laget vårt. Hun har en svært spennende CV, med internasjonal erfaring og utdannelse. Vi gleder oss stort til at hun er på plass hos oss, sier Sandholt.

Han er klar på at bredde på områder som kultur, utdanning, arbeidserfaring med mer gir en sterkere salgs- og digital markedsføringsorganisasjon.

En organisasjonskultur skal vise en helhet av kvaliteter. Mangfold er en viktig forutsetning for å skape en vinnerkultur innen salg og markedsføring, sier han.

I 2021 solgte HS Media for totalt over 123 millioner kroner. I 2020 var salget på 120 millioner, mens salget var på 111 millioner i 2019. Selskapet, som eies av Aller Media, har i underkant av 30 ansatte.

Powered by Labrador CMS