Daglig leder i Hippi Grace, Toril Opsal Thorp og hennes sønn og medarbeider, Ole Andreas Opsal Thorp, viser stolt fram prisen de mottok under Bring-arrangementet onsdag.
Daglig leder i Hippi Grace, Toril Opsal Thorp og hennes sønn og medarbeider, Ole Andreas Opsal Thorp, viser stolt fram prisen de mottok under Bring-arrangementet onsdag.

Hippi Grace tok seieren for årets nettbutikk i klassen «liten nettbutikk»

– Hippi Grace har klart å skape en fantastisk kjøpsopplevelse fra A til Å

Publisert Sist oppdatert

Netthandelsprisen gikk onsdag av stabelen for 17. år på rad på Sentralen i Oslo. Siden 2005 har Bring delt ut prisen for årets beste netthandel, og nytt i år er at prisen har blitt delt opp i tre kategorier: liten, medium og stor nettbutikk.

I kategorien «liten», som er nettbutikker med under 50 millioner i omsetning, var de nominerte Linda Johansen, Hippi Grace og Supernerds – hvor veskebutikken Hippi Grace gikk av med seieren.

– Det å motta denne prisen gir meg en helt fantastisk følelse. Vi er egentlig ganske overrasket fordi vi føler oss egentlig ganske ny i gamet. Men dette gir motivasjon til å gjøre det enda bedre, sier daglig leder Toril Opsal Thorp til SALG24.

Hippi Grace vant mot sterke konkurrenter, noe også Thorp er klar over.

– For oss er det å gå den ekstra milen på kundebehandling veldig viktig. Det ligger i genet vårt. Kundene skal føle seg trygge, velkommen og godt ivaretatt, sier Thorp.

– Med begrensede midler og mye entusiasme har Hippi Grace klart å skape en fantastisk kjøpsopplevelse fra A til Å. De har kontroll på hele verdikjeden og et fokus på bærekraft som burde inspirere de små nettbutikkene, sier juryleder og direktør marketing i E-handel og Logistikk i Posten Norge, Kristin Dahl Hoffmann.

Powered by Labrador CMS