Øystein Werner ser frem til å bidra med sin kompetanse og erfaring i KPMG
Øystein Werner ser frem til å bidra med sin kompetanse og erfaring i KPMG

Øystein er ny Head of Sales Development i KPMG

Øystein Werner har mange års erfaring fra salgsbransjen. Nå har han store amisjoner for KPMG.

Publisert

Øystein Werner starter i en nyopprettet stilling som Head of Sales Development i revisjons- og rådgivningsselskapet KPMG.

– Jeg har hatt en veldig god oppstart så langt. Men det er jo litt den klassiske at man må drikke fra brannslangen i begynnelsen. Man skal møte mange nye mennesker, få mye ny informasjon og sette seg inn i måten de jobber på her. Men jeg har blitt veldig godt mottatt, sier Werner til Salg24.

Werner kommer fra selskapet Cognite AS, og har mer enn 20 års erfaring fra salgsbransjen, hos selskaper som blant annet Microsoft og IBM.

– Jeg jobbet med salg mot store og små oljeselskap i Cognite. Selskapet er ganske mye yngre enn KPMG, og i nyere selskap står man friere til å teste ut foskjellige ideer, og ta i bruk nye måter å drive salg og kundeoppfølging på. Det har vært mye læring i det som jeg nå tar med meg videre.

Som Head of Sales, ser Werner frem til å kunne bidra til å oppnå den veksten selskapet har ønske og ambisjoner om.

– Jeg skal være en støtte til ytterligere forbedret kundeoppfølging og salgsprosesser, og sørge for at vi lykkes med de planene vi har i forhold til å ta markedsandeler og være synlig som selskap.

Powered by Labrador CMS