Håkon Sæberg
Håkon Sæberg

Simon-Kucher & Partners utnevner Håkon Sæberg til partner

– Vi har som mål å nå en nordisk omsetning på over 125 millioner euro i 2030

Publisert Sist oppdatert

Det globale konsulenthuset Simon-Kucher & Partners har utnevnt Håkon Sæberg til partner. Håkon Sæberg skal som partner fortsette som leder for konsulenthusets kontor i Oslo. I tillegg står han i spissen for Simon-Kuchers aktiviteter i Norden på området consumer goods and retail.

Håkon Sæberg er siviløkonom fra NHH. Han startet karrieren i 2012 som konsulent hos Bain & Company. I 2015 ble han hentet til Orkla og fikk dermed inngående kjennskap til kommersielle strategier og ledelse innenfor merkevarer og handel.

I november 2020 ansatte Simon-Kucher & Partners Håkon Sæberg som senior director, og han var med på å åpne konsulenthusets Oslo-kontor, som han har ledet siden starten.

Med utnevnelsen av Håkon Sæberg utvider Simon-Kucher & Partners konsulenthusets nordiske lederteam fra fem til syv partnere. Det skjer etter enda et rekordår i Norden.

– Tiltaket er en viktig del av vekststrategien vår framover, der vi har som mål å nå en nordisk omsetning på over 125 millioner euro i 2030. Strategien er å bli den ledende rådgiveren innenfor vekst, sier Nicolai Broby Eckert, senior partner og co-head of Nordics hos Simon-Kucher & Partners.

Powered by Labrador CMS