Jonas Momkvist har til sammen mer enn tolv års erfaring fra ulike finansroller.
Jonas Momkvist har til sammen mer enn tolv års erfaring fra ulike finansroller.

Jonas Momkvist ansatt som konsern-CFO i NOVA Consulting Group

Momkvist kommer fra stillingen som Group Accounting and Reporting Manager i DNO ASA og tiltrådte den nye stillingen i august.

Publisert

NOVA Consulting Group har ansatt Jonas Momkvist som Chief Financial Officer. Momkvist er utdannet siviløkonom og er statsautorisert revisor. Han har mer enn tolv års erfaring fra ulike finansroller fra selskaper som KPMG, Netcompany og DNO ASA.

– Jeg gleder meg til å bli en del av NOVA Consulting Group, og er imponert over selskapets utvikling de siste årene. NOVA har en unik forretningsmodell bestående av datterselskaper med særegne ekspertmiljøer og jeg ser frem til å bidra til å realisere selskapets sterke vekstambisjoner, sier Momkvist i en pressemelding.

NOVA Consulting Group er et Nordisk konsulentselskap innen digitale tjenester og bistår noen av Nordens største varemerker med strategisk rådgivning, brukeropplevelse, design, digital tjenesteutvikling, samhandling og skytjenester og digital markedsføring.

I løpet av de siste årene har NOVA-gruppen vokst betydelig gjennom organisk vekst, oppkjøp og nyetableringer i Norge og Sverige.

– Gjennom 15 år har vi klart oss uten en dedikert CFO rolle i NOVA, men nå er tiden inne, sier Daglig leder Geir Allan Hove, og fortsetter:

– Med den størrelsen vi er kommet opp i og våre sterke vekstambisjoner fremover var det viktig for oss å få inn en som Jonas som kan ta ansvar for den finansielle styringen av konsernet. Jonas har selv vært konsulent i sin tid som revisor og kjenner forretningsmodellen vår godt. I tillegg har han relevant erfaring som finance manager fra bransjen noe som gjør ham svært kvalifisert til å bidra til at vi lykkes med å realisere våre fremtidige ambisjoner.

Powered by Labrador CMS