Anita Jordanger går fra styremedlem til styreleder i Corporate Good.
Anita Jordanger går fra styremedlem til styreleder i Corporate Good.

Anita blir styreleder i Corporate Good – skal bistå bedrifter i deres bærekraftsarbeid

– De siste to årene har interessen for bærekraft økt enormt, og da er det viktig at vi er tilstede i mediebildet og viser hvordan vi bistår bedrifter i deres bærekraftsarbeid

Publisert

Anita Jordanger tar steget opp som ny styreleder i Corporate Good, et selskap som tilbyr rådgivning på bærekraft og samfunnsansvar. Hun har vært styremedlem i selskapet siden april 2021.

– Anita har vært et aktivt styremedlem i Corporate Good siden i fjor, og vi har hatt stor nytte av hennes spisskompetanse på markedsføring, kommunikasjon og journalistikk. I tillegg er hun en rå nettverksbygger som alltid prøver å hjelpe til hvis hun kan. De siste to årene har interessen for bærekraft økt enormt, og da er det viktig at vi er tilstede i mediebildet og viser hvordan vi bistår bedrifter i deres bærekraftsarbeid, forteller Maria Peltokangas, daglig leder i Corporate Good.

Jordanger startet karrieren sin som journalist, og har deretter jobbet som markedssjef i flere år. Hun har vært markedssjef for skomerket TOMS, hvor hun endte opp som finalist i konkurransen «årets markedsfører».

– Maria Peltokangas er en av landets mest kunnskapsrike og dyktige bærekraftsrådgivere. Hun har en helt unik drive for å hjelpe bedrifter med å finne gode og konkrete løsninger på å gjøre bærekraft til en fordel for bedriften. Det er på grunn av henne at jeg ønsker å ta over som styreleder, og nå gleder jeg meg til å lede styrearbeidet i Corporate Good, sier Jordanger.

I tillegg til Anita så består styret i Corporate Good av styremedlemmene Marianne Danielsen og Kolbjørn Nordvik.

Powered by Labrador CMS