(F.v.) Nettutvikler Natalia Kur, art director Emilie Gabrielsen, digital rådgiver Maria Kaira, og daglig leder Gaute B Iversen.
(F.v.) Nettutvikler Natalia Kur, art director Emilie Gabrielsen, digital rådgiver Maria Kaira, og daglig leder Gaute B Iversen.

Frontkom tar over Tanken Bak

Fredrikstad-byrået Frontkom posisjonerer seg i Oslo-markedet når de nå tar over et nytt byrå.

Publisert

Daglig leder i Frontkom, Fredrik Paus, er godt fornøyd med avtalen de har fått til med Tanken Bak og eier Gaute B. Iversen.

– Vi brukte en stund på å lete etter en perfekt match blant byråene, men da vi tok kontakt med Frontkom gikk prosessen veldig fort fordi alt stemte perfekt, sier Iversen i en pressemelding.

Avtalen innebærer at Frontkom i praksis kjøper kundeporteføljen til Tanken Bak og tar med seg de ansatte over i selskapet.

-Vi har en rikholdig kundeliste og flere av dem har etterspurt tjenester som vi fram til nå ikke har hatt mulighet til å tilby dem. Med hele apparatet til Frontkom med teknologi, utviklere, markedsføring og innholdsproduksjon i ryggen, så går våre kunder en god tid i møte, fortsetter Iversen.

Frontkom hadde allerede planer om å etablere et større kontormiljø i Oslo. Dette for å komme tettere inn på kundene og tiltrekke seg flere ansatte.

- Vi har de fleste av våre kunder i Oslo-regionen og har hatt en tilstedeværelse her med tre ansatte som bor i byen og har hatt kontorplass på Mesh. I tillegg har flere konsulenter fra Fredrikstad og våre kontorer i Polen og Portugal hatt behov for kontorplass i Oslo fra tid til annen. Nå mer enn dobler vi antallet ansatte i Oslo når vi får inn flinke folk fra Tanken Bak, og brått har vi et flott arbeidsmiljø som vi kan bygge videre på, sier Fredrik Paus.

Frontkom har i dag cirka 75 ansatte fordelt på Norge (Fredrikstad og Oslo), Polen (Lublin og Warszawa) og Portugal (Funchal). Tanken Bak har eksistert siden 2012 og har i dag fire ansatte og daglig leder Gaute B. Iversen har vært med siden starten.

Powered by Labrador CMS