Freddie Ingvarsson synes det er helt innafor med litt TV-titting i påsken, og deler noen serier han mener alle bør få med seg.

#Påskepraten

Freddie husker godt det morsomste som har skjedd på jobb

– Det fulgte en rimelig god feiring.

Publisert

SALG24 har stilt fem spørsmål til en rekke folk i salgsbransjen om hva de skal gjøre denne påsken, hva de vil anbefale andre å kose seg med denne påsken og hva som er det morsomste de har opplevd på jobben.

I dag er det Head of Sales i Too Good To Go, Freddie Ingvarsson, som svarer i påskepraten.

– Hva skal du gjøre denne påsken?

– Det blir heldigvis litt jobb i påsken, også skal jeg på hytta å pusse opp med glede før sommeren plutselig kommer. Jeg skal også være sammen med familie og venner.

– Hvilke serier vil du anbefale folk å konsumere i påsken?

– Selv om de fleste etterstreber «ut på tur, aldri sur»- konseptet, er det helt innafor å kose seg med litt TV. Akkurat nå ser jeg på «Wecrashed», som handler om WeWork- historien, og jeg anbefaler sterkt «Succession» som er sylskarp.

– Hva er det morsomste du har opplevd på jobb?

– Stort sett er alle dager helt strålende og gjengen i Too Good To Go er helt fantastiske. Men det morsomste må nok være da jeg mottok prisen for «Årets Selger Storkunde 2016», da jeg jobbet i Broadnet. Det fulgte en rimelig god feiring.

– Hvordan vil du karakterisere salgsåret så langt?

– Et veldig spennende og kreativt år. Så langt har strategien truffet blink hver eneste måned. Vi har hatt god flyt i rekruttering av viktige partnere som er avgjørende for å nå målene våre.

– Hvordan blir resten av salgsåret?

– Det blir helt fantastisk, og vi kommer til å ha det veldig morsomt på kontoret. Jeg søker også tre nye selgere til teamet mitt, så pilen peker oppover og vi ser veldig lyst på resten av 2022.

Powered by Labrador CMS