Toverud går fra Thales til NFM Group.
Toverud går fra Thales til NFM Group.

Nils Holm Toverud inn i NFM Group sin toppledergruppe

Nils Holm Toverud (46) tiltrer i rollen som Chief Business Officer i NFM Group, og går dermed inn i selskapets toppledergruppe.

Publisert

Toverud kommer fra rollen som CEO i Thales Commercial Norway og COO for Thales sin virksomhet i nord og sentral-Europa. Han vil være ansvarlig for den videre internasjonale satsningen i NFM Group.

– NFM Group leverer produkter og tjenester i hele Europa. En viktig del av vår langsiktige strategi er å være fysisk til stede i våre nøkkelmarkeder. Med Nils som en del av lederteamet og med hans unike internasjonale bakgrunn, er vi godt rustet til å utvikle oss ytterligere i våre viktigste markeder, sier Walter Øverland, konsernsjef i NFM Group i en pressemelding.

– I de neste årene skal vi blant annet etablere fabrikk i Frankrike og USA. I tillegg skal det stå klart en ny fabrikk i Bulgaria i tredje kvartal i år, ettersom vår fabrikk i Ukraina måtte avvikles som følge av krigen. Vi jobber også med å betydelig forsterke vår posisjon i Tyskland, avslutter Øverland.

– Jeg har kjent til NFM over lengre tid, og jobbet blant annet tett med selskapet under det norske programmet for soldatmodernisering hvor vi sammen arbeidet for å posisjonere ledende norsk teknologi i det internasjonale markedet. Jeg ser frem til å sette i gang arbeidet med teamet i NFM, selv om jeg naturligvis vil savne Thales og mine kollegaer der, sier Toverud.

Toverud har lang erfaring i Thales, hvor han blant annet har jobbet ved Thales sitt hovedkontor i Paris. Han har også bakgrunn fra Forsvaret som offiser, hvor han jobbet flere år i FLO.

Nils er utdannet ingeniør fra Forsvarets Ingeniørhøgskole, og innehar også en Master in Management fra BI. Toverud fullførte Sjefskurset ved Forsvarets Høgskole i 2021.

Powered by Labrador CMS