Pandemien har gjort at vi har handlet mer varer på nett fra utlandet.
Pandemien har gjort at vi har handlet mer varer på nett fra utlandet.

FedEx Express satser på internasjonal e-handel

– Verdensomspennende e-handelssalg forventes å overstige fem milliarder dollar i 2022.

Publisert

FedEx Express kunngjorde i dag at deres internasjonale, e-handelstjeneste nå er tilgjengelig for kunder i 24 Europeiske land med forbindelser til 47 markeder verden over.

Tjenester som FedEx International Connect Plus (FICP), gjør det mulig for e-handelbedrifter å utvide virksomheten sin i Europa og resten av verden.

De vil kunne sende produktene sine til nettkunder i Europa i løpet av 1–3 dager, Nord-Amerika på 3–4 dager, Asia, Stillehavet og resten av verden på 3–5 dager.

– Verdensomspennende e-handelssalg forventes å overstige fem milliarder dollar i 2022, og vokse til over syv milliarder dollar i 2025, sier Senior Vice President Marketing International i FedEx Express Europe, Wouter Roels, i en pressemelding.

En undersøkelse basert på 40 ulike land over hele verden, viser at i 2020 kjøpte 37 prosent av e-handelskundene mer fra utlandet på grunn av pandemien. Videre var 28 prosent enige eller helt enige i at de i fremtiden vil kjøpe mer på nett fra forhandlere basert i utlandet. På spørsmål om flere elementer i leveringsprosessen, anga forbrukerne at de var minst fornøyd med leveringshastigheten.

I tillegg vil 71 prosent av forbrukerne velge en nettbutikk som tilbyr fleksible leveringsalternativer fremfor en som ikke gjør det.

Powered by Labrador CMS