Forlaget Karnov har ansatt Emilie Næss Moe i sin salgsavdeling. Her er hun sammen med salgssjef Leonel Resul.

Emilie er ny kundeansvarlig i Karnov

Karnov, Norges eneste rendyrkede juridiske forlag, har ansatt Emilie Næss Moe som ny kundeansvarlig.

Publisert Sist oppdatert

En god tilstrømning av nye kunder, og oppfølgningen av den eksisterende kundeporteføljen på over 300 kunder, er hovedårsakene til at Karnov nå styrker salgsavdelingen. Det opplyser de selv i en pressemelding.

Karnov leverer juridisk litteratur og digitale abonnementsbaserte løsninger mot det juridiske markedet. Gjennom produktet Karnov Lovkommentarer får brukerne et komplett juridisk oppslagsverk og arbeidsverktøy. Emilie Næss Moe forteller at hun gleder seg til å begynne, særlig fordi hun har tro på produktet.

– I løpet av ansettelsesprosessen fikk jeg en solid innføring i produktet Karnov tilbyr det juridiske markedet, og jeg ble fort solgt. I mine første arbeidsuker har jeg jobbet med å bli bedre kjent med produktets målgruppe, gjennom besøk hos både Oslo tingrett og private advokatfirma. Sammen med den dyktige gjengen i Karnov gleder jeg meg til å levere kvalitet til kundene våre, sier Næss Moe.

29 år gamle Næss Moe har allerede opparbeidet seg solid erfaring fra salg og service. Hos Sector Alarm jobbet hun i nærmere fem år med alt fra porteføljesalg til kundeoppfølging. Hun har også jobbet med salg innen SaaS (Software as a service) fra sin tid som kundekonsulent i Orgbrain, en leverandør av et digitalt verktøy for styrearbeid.

– Emilie er et stort talent som imponerte oss tidlig i ansettelsesprosessen. Med sterke vekstambisjoner og en stadig voksende kundeportefølje er det avgjørende at vi har et solid salgsteam. Emilie vil bli en viktig bidragsyter for å få realisert våre vekstplaner, sier Leonel Resul, salgssjef i Karnov Group Norway.

Pilene har pekt oppover for det juridiske forlaget siden de lanserte sine produkter høsten 2021. Ved inngangen av 2023 teller Karnov over 300 kunder fra alle segmenter, herunder det offentlige, private og akademia.

– Karnov hjelper norske jurister med å ta bedre beslutninger, raskere. Vi opplever en sterk etterspørsel etter våre ajourførte kilder, så vi er i gang med å fornye avtaler med våre eksisterende kunder, samtidig som det kommer stadig nye kunder inn. Utover året får vi behov for å styrke salgsavdelingen ytterligere og med Emilie på laget får vi en pangstart på 2023, avslutter Resul.

Powered by Labrador CMS