Skill AS skal bidra med å styrke kompetansen på salg og markedsføring.
Skill AS skal bidra med å styrke kompetansen på salg og markedsføring.

Embriq signerer avtale med Skill AS – skal bli best på moderne markedsføring og salg

Sikret seg jobben etter lengre anbudsprosess.

Publisert

Det er nå klart at det er IT-konsulentselskapet Skill AS som skal bistå Embriq i å løfte sin salgs- og markedsavdeling. Skill er satt til å implementere løsninger på Microsoft sin teknologi i Dynamics Sales og Marketing.

Embriq leverer IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Med over 200 ansatte, betjener de mer enn 200 kunder i Norden, som alle leverer samfunnskritiske tjenester innen bransjer som energi, produksjon, retail og andre datadrevne bransjer.

– Embriq er i en spennende vekstfase, og en sentral del av vekstreisen er å bli best på moderne datadrevet digital markedsføring sier Truls Klokkerud, Marked- og Kommunikasjonsdirektør i Embriq, i en pressemelding.

Skill er et IT-konsulentselskap som jobber i skjæringspunktet mellom teknologi, forretningsprosesser og mennesker. Skill, med sine 105 ansatte, leverer forretningsmessige løsninger på Microsoft sin plattform.

Selskapet har blant annet Moss kommune, Viken, Innlandet, Innovasjon Norge, Felleskjøpet, Norconsult, Nille og Løvenskiold Handel AS (Maxbo) på sin kundeliste.

– Vi er veldig glade for tilliten Embriq velger å gi oss i deres spennende vekstfase. Sammen skal Skill og Embriq jobbe dynamisk som partnere i grensesnittet mennesker, prosesser og verktøy, sier Mathis Sæther Larsen, forretningsrådgiver i Skill AS.

Powered by Labrador CMS