Petter Kristensen vant pris i Elkjøp, nå har han satt seg nye mål for neste kåring.
Petter Kristensen vant pris i Elkjøp, nå har han satt seg nye mål for neste kåring.

Petter ble kåret til «Årets Kremmer» 2021 hos Elkjøp Sandvika

– Et symbol på min stå-på-vilje.

Publisert Sist oppdatert

– Først og fremst er det utrolig motiverende å vinne prisen. Også er det fint å få et diplom som symboliserer den innsatsen man har lagt ned.

Det sier Petter Kristensen. Han jobber som selger hos Elkjøp Sandvika, og stakk nylig av med den høythengende tittelen «Årets Kremmer» 2021.

Kriteriene for å vinne baserer seg på salgsprestasjoner, stå-på-vilje og kundetilfredshet det siste året.

– Jeg har nok alltid vært en liten kremmer. Helt siden jeg var liten har jeg likt å prute på markedene i Spania, og i tillegg er jeg godt vant med å forhandle med foreldrene mine, sier han med glimt i øyet.

Ved siden av jobben studerer han Markedsføring og slagsledelse ved Høyskolen Kristiania.

– Jeg har alltid visst at jeg vil jobbe med salg. Det er det jeg brenner for. Både bestefar og pappa har vært engasjert i bransjen, så jeg liker å tro at det ligger i genene – det gjør de også.

– Hvor viktig er utdannelsen for din utvikling som selger?

– Når det kommer til salg er praktisk erfaring uvurderlig. Når det er sagt er det fint å ha et godt teoretisk grunnlag i bunn. Men så lærer man mye teori i praksis også, men da gjør man det på den harde måten.

Kristensen begynte å jobbe for Elkjøp i september 2020. Etter å ha stukket av med prisen «Årets Kremmer», sikter han nå på å bli «Årets Selger».

– Hva er det som motiverer deg på jobb?

– Jeg har en indre drive, og den prisen jeg vant nå er et symbol på min stå-på- vilje. Når jeg kommer på jobb har jeg en innstilling om å hjelpe så mange mulig, og ikke stå med hendene i lommen og vente på at kundene skal ta kontakt med meg, sier han og avslutter:

– Det er når man får en god dialog med kunden, og får muligheten til å hjelpe dem med å finne de riktig produktene at det er kjekt å jobbe med salg.

Powered by Labrador CMS